Yves Rocher – Lipgloss.

Yves Rocher – Lipgloss.

Jag fick tidigare hem detta lipgloss från Yves Rocher och nu har jag använt det i flera veckor så jag känner att jag kan ge det en rättvis recension! Jag har testat nyansen som kallas rosa på sidan.

Så här står det om läppglanset på Yves Rocher: ”En behaglig, flytande lackformula med klara färger som ger läpparna en oslagbar glans”.

Min åsikt: Detta är ett helt ok läppglans, jag har testat bättre men även mycket sämre! Färgen rosa på mig ger bara lätt med färg då nyansen är så lik min egen läppfärg men skimret ger en fin effekt som jag gillar! Glosset har en lätt god doft som jag gillar – mycket viktigt att läppglans luktar gott i alla fall för mig.

Hållbarheten på glanset var bättre än vad jag förväntade mig! Det är lagomt ”klibbigt” så det sitter faktiskt några timmar (cirka 2) även om det inte sitter kvar efter en måltid.

Plus: Prisvärt, bra hållbarhet, god doft och fint glans.

Minus: Jag har lyckats tappa det rosa höljet till ”locket” så mitt gloss är numera vitt upptill. Jag vet inte om jag hade otur eller om förpackningen är lite dåligt gjord.

Rekommenderar jag detta? Ja, eftersom det enbart kostar 82,50 och har så pass bra hållbarhet så kan jag med gott samvete rekommendera detta till er :)

Ni kan titta närmare på detta läppglans HÄR.

4 svar på ”Yves Rocher – Lipgloss.

  1. Sv: mm visst gör man =) en liten vågad reklamfilm är det allt. Man tänker inte på att va fan de behöver underkläder också :P Victoria Secrets största marknad är ju tex Saudiarabien

  2. Hey! Tack så mkt sweetie! du är ju grym du med! :D
    Ja du berättade att du inte vågade säga att du blivit professionell men du berättade inget om rek. brevet :D kram

  3. Finally kom jag in på din blogg! Har provat flera gånger i dag.. Men fortfarande ledig imorgon på dagen? Tänkte om du ville hänga lite? Kommer väl börja med håret vid ca 10 tiden imorgon och det tar ju sina timmar hehe. Men har ju ditt nummer så jag kan hålla dig uppdaterad. Men det kanske är trisst och bara sitta och vänta? Du kan ju alltid komma och göra oss sällskap annars .. tror det ska gå bra :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *