Posted by Wysteriia september - 16 - 2007 12:40 21 COMMENTS
Jag har börjat äta en mängd kosttillskott (igen) i mitt liv. Törs inte ens berätta hur många piller jag äter om dagarna ;) hehe. Men tänkte berätta om ett av dessa kosttillskott; nämligen zink! :) Tidigare i mitt liv så har jag haft riktigt svåra hudproblem! Jag hade nästan alltid utslag i ansiktet + eksem i armvecken. Plus att som ni kanske vet så är jag deprimerad då och då samt blir lätt nedstämd! Zink hjälper mot det också! Mirakel piller ;)

Om du har zinkbrist så kan du få dessa besvär; eksem, psoriasis, acne, oren hy, långsamt läkande sår, mjäll, håravfall etc. Men man kan även få besvär med sitt mentala tillstånd som till exempel; aptiten försämras, irritation, depression, aggression och dålig inlärningsförmåga.

Zinkbrist kan leda till många fler saker men jag yttrar mig enbart om hudproblemen och det mentala då jag kan ärligt säga: Zink hjälper! Ni kan läsa mer om Zink HÄR! :)

Zink har i alla fall hjälpt mig massor! Vill du veta om du lider av zinkbrist så kan du vända dig till en biopat. En biopat kan även se vilka andra brister du har i kroppen samt vilka kosttillskott du kan behöva äta. Det är jättebra! Och man mår så mycket bättre! ;D

Tags : , Tips.

21 Kommentarer till 'Zink.'

 1. Elle skriver:

  Oj! Det ska jag lägga på minnet :)

 2. Eller så kan man äta MAT som innehåller zink ;)

 3. niki skriver:

  får nöja mig med mitt core-pass idag, köpa vikter någon annan dag! :)

 4. alexandra skriver:

  hihi jag tycker dom är så kassa så man är typ illa tvungen o se ^^

 5. Det finns int en en människa som har zink i kroppen, det måste tillföras genom kosten.
  Dagsbehovet är ca 7-10 mg. 100 g jordnötter ger dig hela dagsbehovet av zink :D

 6. Erika skriver:

  Åh jag har säkert massor av vitaminbrister, eksem har jag haft problem med som ung. Biopat låter intressant ska kanske leta upp ngn som finns omkring där man bor.

 7. Joakim skriver:

  Musiken jag gör är typ.. pop/rock… Blir en del ballader,, men även låtar med mer fart i. Lovar att ge dig en länk när ja lägger upp nån låt på nätet.. =)
  va gillar du för musik?

 8. sandra skriver:

  Kan vara riktigt bra med kosttillskott! :) Man mår säkert mkt bättre. Sen är jag nog rätt dålig på att äta mat så man får i sig allt man behöver.

 9. Maria skriver:

  Kanske man ska ta och testa :)

 10. iRiC skriver:

  Vilken tur att jag inte har Zink brist ^^, lät inte alls kul :P tuffa bilder under ^^,

 11. iRiC skriver:

  ingen risk att du hamnar på nån sån lista ;) du har personlighet, de har fan inte de där pundona ^^, haha

 12. Elin skriver:

  HA HA ja det måste nog vara det bästa ;) Du kanske ska ta och kolla vilket av rummen du ska ha innan vi sätter igång med allt?! ;) PUSS hjärtat

 13. Josefin skriver:

  känner mig ofta lite.. deppig så jag kanske också borde prova dessa mirakelpiller :)

 14. jaanet skriver:

  ja hatar attt svälja alla tabeletter i alla dess former hehe.. men annars kanske det skulle vara bra :)

 15. Ann skriver:

  Jag fick ockås tipset om att äta Zink när jag hade eksem, och det hjälpte. Samma med soleksem, det gick bort fortare än vanligt.

 16. Cris Design skriver:

  va söt du är som ger tips=)

 17. Jennyh skriver:

  Yep i know ;)
  Zink ska nog jag med testa… skulle behöva det!

 18. Mia skriver:

  Jag är 21, 174 lång och väger way too much. Okej ingen annan tycker att de är för mycket men var i usa för ett år sedan och gick upp 10 kg. Usch. Men gått ner 6 och de 4 är på gång men de går segt… och efter de 4 vill jag ner ännu mer men stressar inte upp mig över de är nöjd med mig själv nu. Nej men se där hjärnan babblade iväg som vanligt. kram

 19. Rymdkatten skriver:

  Tack för tipset!!Har haft stresseksem och acne i ett år nu (har aldrig haft det förut) och börjar bli rejält trött på det. Kanske ska testa zink då? Det kan ju inte bli värre än vad det redan är..

 20. Micke Skribent skriver:

  Besök gärna denna nya sajt som på ett enkelt och lättfattligt sätt visar fram sanningen och källan till våra moderna sjukdomar.
  Sajten är till gagn för många med besvär.

  http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/zink-och-dess-viktiga-betydelse-for.html

Leave a Reply

CommentLuv badge