<3

<3

Ibland vet jag inte hur jag orkat leva här utan Maria och hennes familj <3 Idag har dom varit hit och mumsat i sig marängsviss tillsammans med mig då jag fyller hela 27 år idag! Sen fick jag en pälsjacka från H&M i present :) Vi har gått förbi den flera gånger och jag har nog påpekat varenda gång hur fin jag tycker den är vilket hon såklart snappat upp ;) Fick en mindre chock! haha :)

Jag är jättekänslig på min födelsedag och verkligen avskyr att fylla år. Inte för att jag blir äldre utan för att jag bara känner mig ensam? Jag kan inte riktigt förklara det..jag mår mest bara dåligt hela dagen och är otroligt ostabil och känner mest för att sova bort dagen..:P Varit så så länge jag kan minnas så vet inte varför jag blivit så..

Så som sagt..utan min Maria hade väl hela dagen känts som årets sämsta dag…antagligen ;) Jag har tur som har henne <3

15 svar på ”<3

 1. Jag har lika tur som har dej med så det så <3
  Ja snacket om pälsen kunde man ju inte undgå *hehe* :) Var grymt god både frukost & fika du bjöd på !

 2. Grattis snygging – och pälsjackan klär dig verkligen!
  Du och Maria verkar ha en fantastisk vänskap, så tänk inte på hur ensam du är utan vilken tur du har som har så fina vänner. =)

  1. Svar: Maria är verkligen min klippa här i världen :) Kommer nog aldrig kunna tänka mig ett liv utan henne :)

 3. Glass och fina vänner är härligt:) Har du och Maria varit vänner länge?
  Trist att känna så på sin födelsedag. Jag tycker liksom du att julen är överskattad och jag fyller även år då. Vet fan hur det skulle känts med en annan födelsedag. Antagligen ingen större skillnad:S
  Sköt om dig!

  1. Jag går ju jämt och drömmer om att någon ska ge mig någon sjuk present som en resa till Egypten eller något sånt där superstort (upp till framtida mannen och fixa tycker jag, hehe!). Eller att någon helt oväntat skickar blommor så man känner sig lite ihågkommen av någon oväntad :) Jag lever i det blå ibland ;) hehe!

 4. Stort GRATTIS på födelsedagen! Härligt och underbart att ha vänner som snappar upp små saker och kan överraska och förgylla vilken dag som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *