Första testet av Dr. Hauschkas rengörningsmask!

Första testet av Dr. Hauschkas rengörningsmask!

Idag har jag testat Dr. Hauschkas rengörningsmask i lera för första gången och det är första gången jag använt en mask av denna sorten! Jag fick en chock när jag öppnade behållaren för det som fanns i var pulver..varpå jag såklart lyckades hälla ut lite i mitt badvatten ;) Hmm….hehe!

Pulvret skulle blandas med vatten till en bra ”smet”. Men vad skulle jag blanda i och med vad?? Här känner jag att Dr. Hauschka borde tänka steget längre och faktiskt skicka med någon form av spatel som man kan blanda med! Jag blandade i locket med hjälp av en spatel från Karin Herzog som hör till en av deras ansiktsmasker. Tur jag hade den annars vet jag inte hur jag skulle ha lyckats göra en bra ”smet” riktigt?

Den skulle sitta på i 10 minuter men jag tog ingen tid utan hade den på så pass länge att jag kände att den torkade. Enkel att tvätta av och jag kände mig inte ett dugg torr efteråt och gör fortfarande inte. Len och mjuk är vad min hy är nu :)

Denna ska ju vara djuprengörande så jag hoppas nästan att det ploppar upp någon finne imorgon ;) Man ska använda den 1-2 gånger i veckan så måste självklart testa den fler gånger innan jag kan ge ett bra omdöme men so far so good :)

Sen att det ser ut som jag har barnbajs (har ju inga barn men jag gissar) i ansiktet bjuder jag på ;)

249kr hos familjeapoteket.

10 svar på ”Första testet av Dr. Hauschkas rengörningsmask!

  1. Haha, vilken kontrast på denna bild mot den förra ;P

    Sv: ja, jag har aldrig gjort det förut men jag fick panik bara när jag provade den som hastigast! Jeees, den är ju LITEN och krävet starka händer för att snöras ihop!
    Överlever man en hel kväll med den? …och samtidigt sminka?!

  2. Hej snygging !

    Jag tror jag ska låna dig någon kväll innan jag ska ut på party så du får sminka till mig du är ju helt jävla grym:D och alla bilder på dig så grymt jävla snygga :D haha
    // Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *