20 tal & 30 tal.

20 tal & 30 tal.

i måndags sminkade jag 20-tals makeup ala docka på mig själv och idag var Thes snäll och kom hit och vi har gått igenom 30-tals makeup :) På 20-talet var man blek, spisrouge och väldigt plutiga röda läppar ;) På 30-talet så smalnade munnen av och amourbågen skulle vara spetsig. Dessutom använde man sig av en ”extra globlinje”.

Thes är faktist den första kompisen som kommer till skolan och sitter modell. Annars har det mest varit bekanta som varit hit eller såna som jag aldrig träffat tidigare ;P hihi. Detta är en liiiiiten pik till alla mina vänner som inte pallrat arslet hit för att sitta sminkmodell under utbildningen ;) Jag har ändå gått 8 veckor nu, 3 kvar bara. Tycker ni får planera in att komma hit o sitta sminkmodell o ta en shoppingtur snart! ;)

Tack för att du kom idag Thes! :)

18 svar på ”20 tal & 30 tal.

 1. Roligt att du fick en vän att sminka och coola sminkningar, 20- och 30-tal är fränt.

  Och ja, arbetslös är aldrig roligt. Jag har massa jobb under sommaren jag, men har tagit ledigt nu så åker strax iväg ner till Adam och har lite sommarlov innan jag börjar jobba nästa vecka. :)

 2. 20-tals sminkningen gillar jag, kanske man ska satsa på nästa gång man går ut, eller inte =) Men fin var den..

 3. Pssst – halkar in via Mumari efter att ha läst din kommentar hos henne… Ville bara rätta dig lite ;-) Vi har inga vita tigrar här i Orsa, bara sibiriska tigrar…

  Men det är som du säger – man blir lätt hemmablind!

 4. Kan jag tänka mig att det är, ska ni göra det roliga 80-talet oxå *LER* Usch jag får ångest bara jag tänker på det årtalet, tur att man inte var så gamal då.

 5. Har du redan gått 8 veckor!? Skämtar du? Hur fort går tiden inte… Det är helt galet!
  Hoppas att de 3 sista veckorna går toppen också, är du helt klar sedan? Vilken lyx! Lycka till med allt! :)

 6. Sv: Ja visst är den underbar :) Den är nog tänkt att vara lite hög i midjan, men den funkar att ha som vanligt också. Fast själv tycker jag den sitter snyggast om man har den högre upp :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *