Nya bilder på mig & Ann.

Nya bilder på mig & Ann.

Robert Milovan mailade lite bilder till mig för ett tag sedan från vår plåtning i Nynäshamn. Jag är mest nöjd med de nära porträtten på oss två. Annelie, muan, hade någon galen idé om att linda in oss i plast o jag vet inte allt ;) det var jättekul o kändes coolt på plats men jag tror inte det funkar riktigt på min kurviga kropp att linda på mig lager på lager med plast & tyg och just därför är jag lite tveksam till sista bilden. Mitt face är snyggt som tusan men min kropp…mja ;) Jag har redan former, är nog dumt att bygga på dem ännu mer ;) Eller så kan jag ju vara en duktig modell o träna mig i form? ;) Men det känns som att ingen bra fotograf vill plåta mig längre så jag orkar fan inte :P *bitter* haha ;)

13 svar på ”Nya bilder på mig & Ann.

  1. Fina bilder!! Men är Ann mycket äldre än dig? Hon ser iaf äldre ut. Usch ska man säga så? Skit samma sagt är sagt och jag sa bara vad jag tyckte..

    Väntar med spänning på bilderna från 80-tals sminkningen *fniss*

  2. De 2 sista bilderna var skitbra! Grymt snyggt ansikte i sista :) Jag tror faktiskt inte plastinlindning är smickrande för nån haha

  3. Äntligen kan man klicka sig in på din blogg. Vad är det som sker med den…?

    HUr var Hallstaträffen nu då? Tell me! Nå skvaller? Har ju ändå lite koll på folk som var där haha.
    Väntar på att se lite resultat med sig som mua :D

  4. Håller inte alls med. Den sista bilden är SNYGGAST! Jag tyckte att plastgrejen framhävdes bäst där på nåt vis. Eller framhävde är kanske fel ord.. Gjorde sig bäst kanske är bättre.. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *