2014 – året jag kommer minnas med stor glädje!

2014 – året jag kommer minnas med stor glädje!

Untitled-1

Jag är faktiskt lite osäker på hur jag ska lyckas toppa 2014! Jag menar: Beautykryssning till Helsingfors, Alperna, Rom, Beautyresa till Palma, Jag har haft lyckan att kunna åka på jättemånga crusingar i sommar, jag har lärt känna nya människor som jag alltid har lika roligt tillsammans med, Jag har druckit champagne, varit på spa, Träffat Sam & Nic bakom Real Techniques borstarna, Sett Black Raven live & hunnit fylla 30 bland annat!

När jag ser tillbaka på mitt år så inser jag vilka underbara vänner jag har både här hemma och alla dessa beautytjejer som jag har lärt känna tack vare bloggandet (Tina & Sanna som alltid erbjuder sovplats ♥), alla event jag har turen att få gå på och allt roligt jag får göra mycket tack vare Daisy Beauty! Känner att jag träffat min Stockholms Maria lite för lite förra året men jag hoppas det ska bli ändring på det i år!

Nyårslöften har jag inga förutom att jag ska försöka se till så jag har lika mycket roligt att se tillbaka mot när 2015 lider mot sitt slut! Jag hoppas jag ska hitta orken att ge mig själv kunskapen om bättre kost för att underlätta för min pmds (socker och skräp underlättar INTE) & fortsätta jobba på att bli en bättre version av mig själv ♥

Jag hoppas det gångna året även har många fina minnen till er! :) ♥

Ett svar på ”2014 – året jag kommer minnas med stor glädje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *