The Body Shop Ultimate Julkalender lucka 14-24!

The Body Shop Ultimate Julkalender lucka 14-24!

_MG_5639

Lucka 14-23 innehöll dessa gobitar minus Vitamin E cleansern som jag i min sinnesförvirring fick för mig att jag inte visat tidigare ;) Bland dessas luckor så har jag redan testat ett flertal produkter men Indian Night Jasmine Fragrance Mist (till höger i bild) och Satsuma Shower Gel är två stora nya favoriter som jag inte testat tidigare! Hur kan jag ha missat hela Indian Night jasmine serien? Blommig orientalisk doft som påminner mig om något jag känner igen men irriterande nog inte kommer på vad ;) Hur som helst, löööööve it! Sedan älskar jag Satsuma serien så det var nog över denna duschgel som egentligen inte är så dyr att inhandla själv som jag jublade mest över ;) Det är ju alltid roligt att få saker man gillar ;)

_MG_5915

I lucka nummer 24 innehöll en av The Body Shops senaste nyheter Vitamin E Overnight Serum-in-oil som är väldigt omtyckt av både mig och andra! Perfekt att använda nu under vintern då många behöver boosta huden lite mer än vanligt! Lite småsvår att dosera då 1 droppe lite för lite till mig medan 2 blir för mycket, haha! Jättebra sista lucka i alla fall! :)

_MG_5917

Men ska jag välja en favorit av alla 24:a luckorna så blir det Satsuma Shower Gel eftersom jag ääääälskar doften! ♥

Ni som hade någon av The Body Shops kalendrar, vilken produkt blev er favorit? Jag hoppas ni blev nöjda med innehållet i era för det blev i alla fall jag även om jag redan har provat ett flertal av produkterna (blir väl lätt så som skönhetsbloggare i guess) men det var roligt att få ha en liten minijulafton varje dag ;) Lite ledsen dock att jag tappade lite gnista att hålla bloggen igång innan jul men det blev lite för mycket med heltidsjobb, julstress och annat smått och gott som ska hinnas med :)

Stort tack till The Body Shop för att jag fick testa er Ultimate kalender!

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”The Body Shop Ultimate Julkalender lucka 14-24!

  1. Nästa gång kommer jag inte satsa på en ultimate, den här kändes inte helt ok för så mkt pengar… Tror det blir mittenvarianten istället!

  2. Mitt doftsinne kopplade direkt Indian Night Jasmine till någon av Date-dofterna men vilken är jag fortfarande osäker på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *