En kväll med Depend 7day 

En kväll med Depend 7day 

Depend har lanserat kollektionen Riviera Glamour med 11st 7day lack! Jag älskar 7day lacken! Jag har hittat två nya favoritnyanser i denna kollektion! 

Jag är fortfarande negativt stressad och psykiskt trött efter min lilla livskris, pappas bortgång och på tok för många ”måsten” vilket har lett till att jag inte bloggar lika ofta. Och vet ni vad som alltid händer när jag mår sämre? Det jag alltid slutar göra? Det är att lacka naglarna! Jag blir så stressad att jag upplever det som att jag inte har tid att lacka naglarna. Vilket är bullshit med tanke på hur snabbt Depend 7day lacken torkar men ni som varit där jag är med en kropp och hjärna som främst är trött vet hur svårt minsta lilla sak kan vara. 

Men ikväll! Ett av mina två mål för kvällen var att lacka naglarna! Så det ska jag göra nu!

Dom två snyggaste lacken i Riviera Glamour kollektionen är (enligt mig) First class thanx och Summer Lounge! Så snygga! 39sek styck bara! Visst ser dom snygga ut? Poppin! Lanseras nästa vecka och gillar ni färg så är dessa två nyanserna ni behöver! 

Nu ska jag ta det lite chill framför Buffy och vampyrerna (tack netflix för nostalgitrippen) och lacka lite innan det är läggdags! Fredag imorgon, jag är så pepp på helg! 

4 svar på ”En kväll med Depend 7day 

 1. Perfekt pris! Min guddotter älskar nagellack (och allt annat smink) och nu kan jag bli favoriten hur lätt som helst. En av varje färg blir det =)

  Buffy, det var inte igår….Xena härnäst? ;-)

  1. Eller hur! Och dom är så galet bra! IDAG, 10 dagar senare, har jag börjat pilla bort nagellacket för det börjat släppa! Och då har jag inte förbättrat med något topplack! 7Day är en stooor favvo för mig o mina naglar :D

   Haha såg inte Xena lika mycket, men dyker hon upp på netflix är det inte omöjligt ;)

 2. Mycket bra val av kvällsunderhållning! (Buffy, alltså.) Jag såg om hela serien för inte så länge sedan.
  När jag blir stressad brukar jag dra ner på nageldekoren, men att bara lacka naglarna tycker jag oftast är avstressande. Jag håller med om att det är en jättefin kollektion, och sträckte mig faktiskt efter just de här lacken det första jag gjorde, fast sedan kom jag inte längre än till att bara använda First Class Thanx. Och då trivs jag inte i rosa, normalt sett!

  1. Ja, jag borde antagligen ta mig den lilla tiden det tar att lacka naglarna som avstressning men alltså…det är så mycket som stressar mig just nu :I Jag har haft Isadoras gräsliga lack på högerhanden i flera dagar nu utan att ta bort det ens! Meeeen ska åka bort över helgen och tänkte packa med mig lack för när jag inte är hemma och känner av alla ”Måsten” så kan jag förhoppningsvis ta det lite chill o lacka om dom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *