3 produkter som inte var något för mig

3 produkter som inte var något för mig

Förra året hade ju jag en av Kicks julkalendrar varpå jag fick dessa 3 produkter. 1 produkt testade jag ett fåtal gånger, 1 produkt tog slut och en använde jag till hälften innan jag slängde den nu när jag rensade.

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks.se och Apohem

Jag har sett att många andra som hade förra årets julkalender hypade Vitamin-C produkterna varpå jag kände att magin som hände för andra absolut inte hände för mig.

Beauty Act Vita-C MultiAction Brightening Toner. Den framhäver noll lyster på mig som den utlovar och den motverkade inte heller min ojämna hudton. Jag använde halva och sen blev den bara stående pga märkte 0 skillnad.

Produkt jag föredrar: Cool Derma Intense Essence. (inget för känslig hud)

Skin Treat Brightening Vitamin C Face Elixir var jag så taggad på när jag fick den i förra årets kalender och jag använde slut på den. Märkte jag någon skillnad? Inte ens lite. Jag ville verkligen gilla denna och det är antagligen därför jag gjorde slut på den men nej. Den gjorde nada. Inget Glow eller jämnare hy. Denna har lite varierande recensioner på hemsidan och jag joinar ”funkar inte” sidan.

Jag föredrar ett Serum med Vitamin C från Budgie som tydligen inte säljs längre…. Vad bra…Med andra ord är jag på jakt efter nytt!

Är du som mig och rakar dig under armarna och vill ha en deo som svider vid användning? Då är Skin Treat Long-Lastning effect kanske något för dig. Jag rakar mig under armarna och föredrar när det inte svider vid applicering av deo. Så denna testades kanske 5 gånger och sen blev den ståendes. Enligt recensionerna på hemsidan är jag inte den enda som fått svidande armhålor av denna (värre om man hade rakat sig under armarna samma dag).

Jag återgår alltid till Vichy när det kommer till deo och Anti Trace är min favorit men brukar variera lite.

Så, 3 produkter som jag inte tycker ni behöver köpa/testa. Dom bara samlar damm / funkar inte. Självklart har jag äntligen städat bort dom ur mitt badrumsskåp :)

Inlägget innehåller annonslänkar till Kicks.se och Apohem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *