50% rabatt på ALLT hos e.l.f

50% rabatt på ALLT hos e.l.f

Ser ni vilka bra priser det är hos e.l.f just nu? Inget av det jag klickat hem kostade över 20kr ;) Så jag passade på att klicka hem lite eyeliners i andra färger, ögonpennor, gloss och annat smått och gott till mig själv och till min mua väska!

Vill ni också shoppa för halva priset på hela e.l.fs sortiment så använd er av koden: SUMMER50

(Koden gäller fram till klockan 16.00 på Onsdag 29:e Juni och n är ni handlar över cirka 271SEK)

Egentligen behöver jag antagligen inget av det ovan just nu men jag kommer antagligen inte hitta udda eyeliners etc att ha i muaväskan något billigare så kände att jag fick lov passa på :)

9 svar på ”50% rabatt på ALLT hos e.l.f

 1. Hej hej, tyvärr har jag klickat hem många olika eyeliners ifrån elf och dom enda som fungerade hyfsat (dock otroligt rinnig) är dom mörka färgerna.
  Däremot är Mist & Set bra :)

  Om du lyckas få dom ljusare färgerna att fungera så berätta gärna i bloggen hur du lyckades :)

  1. Jag har inte upplevt dom mörka jag testat från e.l.f som rinniga och nu är det ju samma sort fast andra nyanser jag klickat hem :) Får se hur det går :) annars kostade dom ju inte ens 10kr så…hehe :)

 2. Jag drog också iväg en beställning! Galet bra erbjudande! Dock var det mesta jag egentligen tänkte köpa ”out of stock” vilket var lite drygt!

 3. Har också lite planer på att beställa. Deras Powder brush (Studio-serien) är grym och min har börjat bli lite dålig i limmet tyvärr.För den rabatten kan man ju klicka hem massor…

 4. Powder brush från elf är så mjuk och skön.. tror jag ska beställa hem en till för det känns som att min alltid är använd :p

 5. Klickade också hem min första beställning från ELF, kunde omöjligt låta bli! Mina systrar har pratat om att dom vill ha nya sminkborstar och vad passar inte bättre än något så billigt och bra?! Till mig köpte jag en cream eyeliner i nyansen coffee, det ska bli jätte spännande att testa (har aldrig provat någon sådan förut). Men precis som tidigare har kommenterat var mycket av det jag hade tänkt köpa slut. Det ska bli spännande att kika närmare på vad du har köpt! :)

 6. sv: Precis, för det priset så är det helt klart mer OK om produkten i sig visar sig vara dålig. Då har man åtminstone inte lagt ut massor av pengar liksom och har egentligen inte förlorat något. Blev tyvärr ingen beställning till mig. Hände så mycket med vänner o.s.v. att jag faktiskt glömde bort det. Lite synd var det allt, men ELF brukar ju vara bra på det där med olika erbjudanden så jag kommer passa på lite senare i sommar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *