På önskelistan från Karin Herzog!

På önskelistan från Karin Herzog!

Om produkten: Professional Cleansing Cream är en mycket ovanlig rengöringskräm djuprengör och vårdar samtidigt.
Tar bort både make-up och mascara. Det är den fantastiska sammansättning och behandling av oljan under produktionen som ger denna rengöringskräm dess förträffliga egenskaper som gör att den fungerar som en mikrodammsugare på huden. Den suger upp smuts, make-up, föroreningar m.m. som ofta sätter sig fast nere i porerna, utan att torka ut huden på något sätt. Resultatet är helt otroligt från första början. Läs mer här.

Om produkten: Tonic Lotion Innehåller extra rent vatten (floral water) för att motverka all risk av allergi. Det tar bort eventuella rester från rengöringen. Innehåller 3 % alkohol som räcker för att hålla vattnet fräscht under lång tid utan att använda konserveringsmedel. Denna lilla mängd alkohol torkar inte ut huden, utan den hjälper mot att kalk sätter sig fast ner i porerna där vi har hårt vatten samt att den lugnar irritationer p.g.a. sin desinfekterande effekt. Tonic Lotion innehåller mandelolja som är närande för huden. Tonic Lotion balanserar Ph-värdet i huden och förbereder huden för oxygenprodukterna. Läs mer här.

Om produkten: Denna peeling tar milt och effektivt bort döda hudceller från hudytan som gör att huden får mer lyster och  samtidigt hindrar den att porerna blir tilltäppta. Den mjukar upp sträva områden och ger en len och slät hud. Effekten av oxygenprodukterna ökas eftersom regelbunden användning av Mild Scrub förbereder huden och gör den mjukare och öppnare för syret, fukten och näringen i produkterna. Mild Scrub hjälper till vid att tona ner pigmentfläckar och missfärgningar när den används tillsammans med oxygen produkterna. I denna peeling används marmorkorn som förblir helt runda när de har malts som gör att även mycket ömtålig hud inte blir irriterat.

Karin Herzog är lite dyrare men jag är helt kär deras Camomille Calming Face Cream som jag återigen har börjat använda. Jag ser verkligen hur min hy blir finare! Har ni synliga porer så köp denna för dom försvinner!!! I alla fall på mig ;) Jag är jättesugen på att köpa hem lite rengörningsprodukter från dom och ovan är dom jag är väldigt intresserad av. Jag har ett prov här hemma på den milda scruben så den måste jag nästan testa i dagarna och se om jag gillar den :)

Tro om min nästa lön ska få klicka hem deras cleansing cream till att börja med? :)

Ett svar på ”På önskelistan från Karin Herzog!

  1. Sv; Tack!!!! Då blir jag kvar på min egen domän på WP. Är bara så rädd att mitt ”minne” ska ta slut snart eftersom jag lägger upp så mycket bilder dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *