7 dagar kvar.

7 dagar kvar.

Om 7 dagar fyller jag hela 24 bast. Jag kommer inte fira med något jättekalas direkt. Jag jobbar helgen och party på en måndag känns väl sådär? ;) Jag har i alla fall redan fått en födelsedagspresent av Emma / Magnani.

Jag är så nyfiken. Älskar paket! :D Men vem gör inte det? ;)

27 svar på ”7 dagar kvar.

 1. Åh, vad skojsigt! :D

  Jag hade velat köpa dig något, hade varit skoj eftersom att jag följer din blogg dagligen. :)

  Svar: Ja, gör det! :D Wii Fit vill jag också ha någon dag, men 900:- är mycket att punga ut när man drar in ett studiebidrag i månaden. :(

 2. Ja, vi flyttar det stora lasset på lördag. Sedan kommer vi ju ha mycket tid på oss att städa den här gamla lägenheten, eftersom vi har den till sista november.

  Men jag vill ha allt överstökat nu…

 3. Sant sant, det håller jag med om. Men jag hade inte dött av att få sitta hemma under en filt, men en stor kopp te och en bok heller …

 4. Jennie har ju Wii Fit och jag har testat det hos henne en gång. Verkar vara något som passar dig perfekt! Självklart ska jag komma o röra på fläsket hos dig då :D Vill också ha Wii, men Larsa vill ha Xbox ist.

 5. jodå, nog har jag lite koll på var du håller hus ;D lite det som är det värsta med bloggar, man vet så mycket om vänner o bekanta, så den där personliga kontakten blir inte som den varit :S men annars mycket trevligt att läsa :) fint paket! :D jag hade nog inte kunnat hålla mig till födelsedagen ;) hihi!

 6. Låter inte som om det var så välorganiserat men der verkar som om alla är nöjda ändå med den kvällen?

  Visst är det kul att få presenter? Fick 3 presenter av Danne nu när han kom hihi.

 7. Spännande fina paket med säkerligen fint innehåll..roligast är ju när man får presenter där man inte har en aning om vad innehållet är.

 8. Åh jag vill också ha paket, hihi alltid lika kul. Men själv får man vänta till julafton och sen till den 25 Januari då man fyller 18 år :)

  Ha en trevlig dag (:

 9. Jag fyller om 10 dagar, 24 år :) Min mamma har köpt något som tydligen är det bästa hon någonsin kommit på. Är skitnyfiken :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *