Innehållet i min goodiebag från Blog Awards!

Innehållet i min goodiebag från Blog Awards!

Alla håller ju på att visa innehållet i sina goodiebags hela tiden så jag tänkte visa det jag fick i min.
Inte ett skit ;) Vi var som sagt ett tiotal på slutet som inte fick någon. Sen att somliga har fått två(?!) är för mig ofattbart. Vad jag har läst hos andra bloggerskor så är det iaf ett gäng som tagit med sig två hem. Vi fick alltså lappar när vi gick in på Sture – en lapp = en goodiebag. Men tydligen så hade dom fler lappar än goodiebags? Eller så var det somliga som var väldigt "ska ha" och fick fler än dom skulle ha? Jag stod till och med och misstänkte personalen som jobbade den kvällen ett tag ;)

Jag ville ju också ha en avanna designad påse!

// Jag är bara lite bitter.

29 svar på ”Innehållet i min goodiebag från Blog Awards!

 1. Va??! Vilka var det som tog två?! Fan va taskigt.

  En fråga också: Hur får man detta popupfönster när man kommenterar. Skulle vilja ha det på min blogg med :)

 2. hej gumman,jo jag fyller också år då,men va säger du?tog vissa 2?herregud.Alltså så gör man bara INTE,väldigt omoget om man ser det så.Nu blir tom jag sur,känns som d borde vart mer koll på det hela egentligen.

 3. Mmm, det var smarrig frukost i helgen =) Skönt att bara ta det lungt vid frukosten för en gångs skull :)

  Vadå? Var det folk som fick två goodiebags?!

 4. (svar) Kul och kul. Hehe. Hur kul är det att ha en nintendokille/tjej som tjatar på en när man gör sit-ups? =) Jag kan ju bara tala för mig själv som verkligen går in för det att det är kanonbra träning för just mig. Och jag hade inte yogat/hoppat/snurrat och allt annat sånt om det inte vore för att det är ett tv-spel och man får poäng/bedömning för sin insats. Ikväll blir det hårdpass på ca 45 minuter, styrka och balans. =)

 5. Vad elakt att ta två påsar, det hade jag aldrig gjort! Dåligt att dem inte kollade när man tog påsar.

 6. Om man kollar runt så lottar vissa bloggerskor ut lite prylar från goodiebagen och jag hoppas att inte det va just dem som tog två påsar! Dålig stil!

 7. hm vilken synd att det inte fanns ett system…

  typ en biljett skickad till alla som skulle dit som kunde lösa ut EN påse per person…

 8. Med all rätt! Lovas det en goodiebag med lapp så ska det minsann finnas en goodiebag till alla med lapp! Riktigt dåligt!

  Sen är det väl upp till dom som delar ut att se till att ingen kan hämta ut 2st. Hur kan det en ha hänt?! Det är väl ingen som direkt hunnit springa hem och kopiera sin lilla lapp.. :/ Och lappen borde man väl fått lämna ifrån sig när man hämtat ut just sin bag.. Sen borde man väl alltid ha några till godo för just såna tillfällen.. :/ Nää riktigt dåligt är det!

 9. Ja, tyvärr var det flera som snodde åt sig flera påsar. Verkligen tråkigt! Har du mailat din postadress till mig? Så ska jag se vad jag kan greja! Bästa hälsningar från Ebba

 10. måste ju säga att det är riktigt egoistiskt & oproffsigt av dem som tagit fler än en med sig hem. Är ju pinsamt. Förstår mig inte på såna människor :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *