8 tomma – köpa igen?

8 tomma – köpa igen?

Den här gången har jag 8 tomma förpackningar jag ska gå igenom. 3 av dom köper jag mer än gärna igen!

Produkterna jag använt slut på är:

  • Kicks Beauty Kroppskrubb i doften Sweet Orange – Köpt på rea, helt ok. Jag har gillat doften och den har varit helt ok men inte wow. Säljs inte längre.
  • Kicks Beauty 2 % BHA Treatment – Grymt bra om du har problem med porer och vill få glow.
  • Skin Treat Pure Clarity Shower Peeling – Riktigt trevlig om man vill ha en mer djuprengörande shower gel. Ingen wow effekt för mig men jag har gillat den och den har gjort mig nyfiken på märket Skin Treat. Så jag ska nog testa någon av de andra kroppsprodukterna från märket nästagång!
  • Palina Skin Philosophy Charcoal Detox Cleanser – Jag älskar jättemånga produkter från Palina men inte den här. Den har verkligen varit djuprengörande och lämnat huden ren men jag har upplevt huden som torr och jag har jättesvårt för doften, mina ögon tycker att nånting som finns i denna dessutom är för starkt. För 379:- får den en cleanser som räcker i en halv evighet men mig passade den inte, jag började faktiskt använda den till kroppen istället och knappt då lyckades jag göra slut på den. Mvh hatar att slänga produkter
  • Circadia Micro exfoliating Honey Cleanser – Den här har varit underbar att använda men för dyr för mig (480:- lägger jag ytterst sällan på en hudvårdsprodukt) så den här kan jag rekommendera om ni vill ha en mild rengöring som exfolierar.
  • Annemarie Börlind Orange Blossom Energizer – Alltså JA! Den här ger lyster och jag har älskat att använda den på morgonen. Den räckte så länge och jag har älskat den varje gång jag applicerat den.
  •  Isadora Active All Day Wear Mascara  – Är egentligen inte helt slut men eftersom den lägger sig på locket så har jag tröttnat på den. Recension här.
  • bareMinerals Lip Lacquer hade jag i nyansen Major. Egentligen inte slut men korken har spruckit så jag anser den vara förbrukad.
bareMinerals Lip Lacquer i nyansen Major.
Enda anledningen varför jag anser denna vara slut. Korken är kaputt och den läcker tyvärr ut produkt.

De 3 produkter jag vill köpa igen:

Övriga produkter är inget måste att testa enligt mig. Finns bättre eller likvärdiga. Eller kanske du gillar någon av dom så pass att dom ligger på din ”köpa om” lista? Berätta gärna! :) Alla gillar ju olika så det är alltid kul att få veta om nån tycker likadant eller inte :)

Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *