Adventskalender med bara massa skönhet!

Adventskalender med bara massa skönhet!

Chokladkalendrar är så ute..Nu är det skönhetskalendrar som gäller!! ;) The body shop har tre olika adventskalendrar med skönhetsprodukter ur deras sortiment och dom har tre olika prisklasser: luxury, deluxe och ultimate.

Luxury kostar 800kr och innehåller produkter till ett värde av 1100kr.

Deluxe kostar 1000kr och innehåller produkter till ett värde av 1500kr.

Ultimate kostar 1200kr och innehåller produkter till ett värde av 2400kr.

Skönhetsnörd som jag är så hade jag inte tackat nej till att hitta en sådan här i julstrumpan (om jag haft någon! hehe) 1 December :) Det känns ju dessvärre inte lika spännande att köpa en till sig själv för mig av någon anledning…hade ju hellre fått 24 stycken små julklappar av någon annan ;)

Är det någon lycklig som har en i sina ägor? :) Jag vet att Åhlens också har någon variant av denna typ av adventskalender :)

 

11 svar på ”Adventskalender med bara massa skönhet!

  1. Alltså fasen vad jag skulle vilja ha en sån här! speciellt när man ska bli mamma och allt. jag har inte köpt eller unnat mig något på hur jävla länge som helst..

  2. den hos Åhléns kostar ju lite mindre med, 299:- men sedan har jag ju ingen aning om vad som finns i de hos TBS :P

    sv: ja veeet! dock bokade vi qlimax långt innan jag fick höra om mässan, men som sagt, får ta de nästa år (förhoppningsvis) ;)

  3. Hade man ju inte tackat nej till!
    Jag har en lego kalender hemma dock, minst lika bra! haha :) Till en kompis har jag gjort en egen kalender med olika små saker i stället för en julklapp. Hon gillar scrapbooking så det finns mycket smått man kan plocka ihop då :)

  4. Very good written thread. It will be valuable to anybody who usess it, as well as me. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *