ALLA borde ha en sån här!

ALLA borde ha en sån här!

Jag är så kär i min lilla burk! Måste vara en av dom bästa sätten att ta bort nagellack för oss som verkligen använder nagellack dagligen :) Depend Dip-in nagellack remover är den jag alltid använder numera :) Kostar 50-60 kronor och den finns på Åhlens, Lindex etc. Kärlek på burk!

23 svar på ”ALLA borde ha en sån här!

  1. Den är SÅ bra! Snabbt och smidigt och man behöver inte sitta och kladda med bomull. Älskar den! Flera av mina vänner har också bytt till den helt. Underbart bra!

  2. Tror jag betalade 39 kronor på lindex för den! Den är kanonbra, inget kladd och inga färgrester på huden kring nageln.

  3. åh, verkar sjukt bra. men fungerar den även för oss som har påbyggda naglar ? är ute efter en bra remover då jag gärna målar mina gelénaglar :P

  4. Jo men visst är den bra, för att svara på cicci´s fråga så funkar den lika bra på konstnaglar då jag precis som du målar på konstmaterial :)

  5. SV: Med risk för att låta som en snål smålänning nu… Men dom har den på GeKås för ca 35:- och lyckliga jag ska dit på måndag (passande eftersom jag behöver en nu burk). Depend lyckades verkligen! :)

  6. Pingback: » Nagellack
  7. Jaa, jag kommer vara dig evigt tacksam för att du testat den och bloggat om den så jag köpte den :P Den är nog de bästa jag har :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *