Recension: Liselotte Watkins Lip Gloss från Oriflame.

Recension: Liselotte Watkins Lip Gloss från Oriflame.

Om produkten: Superglansigt läppglans med en fruktig doft. Innehåller naturliga raps- och vindruvsoljor som skyddar och återfuktar läpparna samt gör dem släta och kyssvänliga. 15  ml. – Oriflame.

Min åsikt: Ni som följer min blogg vet nog redan att jag verkligen gillar designen på produkterna i Liselotte Watkins serien, jag tycker om den väldigt mycket faktiskt! Glossen har en svag doft som är behaglig enligt min näsa och det är sådär perfekt kladdigt så det sitter på plats en längre tid!

Det finns i två nyanser: Backstage pink (ljusa) & Runway fuchsia (rosa) varpå Runway Fuchsia är helt klart min favoritnyans! Jag tycker inte Backstage pink är så jätte ”pink” utan blir mer genomskinligt på mina läppar. Tittar jag på glosset irl och på Oriflames hemsida så tycker jag bilden på Backstage pink är väldigt missvisande! Backstage Pink är lite tråkigt att använda på egen hand men då det har ett fint skimmer så funkar det perfekt att ha över en läppenna eller läppstift men då är det enklare att pensla på det istället för att använda det direkt på läpparna.

Runway Fuchsia ger en fin rosa ton och är lite starkare vilket faller mig personligen helt i smaken! Fint skimmer även här som ni kan se på swatchen :)

Jag gillar formulan på dessa glossen, bra hållbarhet, ok doft och Runway Fuchsia är vinnaren nyansmässigt! ;)

Pris: 100kr men i skrivande stund kostar dessa endast 59kr styck! :)

Ni hittar glossen här hos Oriflame.

3 svar på ”Recension: Liselotte Watkins Lip Gloss från Oriflame.

  1. Klart man e med och tävlar när det rör sig om så fina saker :)
    Jo jag har aldrig längtat efter julen såhär mycket i hela mitt liv haha! Vi kommer inte ha sett varandra på 7 månader när vi väl får träffas. Sjukt kul skare bli!
    Tack för kommentaren! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *