Alla dessa julkalendrar överallt, har ni redan fyndat något?

Alla dessa julkalendrar överallt, har ni redan fyndat något?

Alla dessa julkalendrar överallt, har ni redan fyndat något?

Det känns som att Decembermånad kommer fylla inkorgen rejält med erbjudanden från olika butiker. Det har bara gått 2 dagar men jag har redan gått i köpfällan! Åhléns har Paco Rabanne Lady Million Privé i dagens lucka och med deras redan generösa rabatt och en personlig rabattkod (glöm för guds skull inte att kolla om ni har såna när ni är inloggade!) så blev den för billig för att kunna motstå!

Vad finns det mer i luckorna hos Åhléns och kicks som lockar mig då?

Marc Jacobs Divine Decadence EdP hittar ni imorgon (3/12) till halva priset. Alltså, jag hoppas jag kan låta bli! haha! Den 7/12 sen så är det Oscar De La Renta Bella BlancaÅhléns erbjuder inte bara skönhetsprodukter i sina luckor utan ni kan se hela kalendern här. Men det är parfymerna som lockar mig mest i deras julkalender helt klart :)
Kicks däremot har lite fler luckor som lockar. Imorgon 3/12 är det Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place som jag velat testa såååå länge man jag lägger inte 460sek på en foundation!
Ralph Lauren Big pony Pink är en av mina favoritparfymer & jag har nästan gjort slut på den som jag har hemma. Den hittar vi i lucka 7 hos kicks!
Den 15/12 är Linda Hallberg Infinity Palett i luckan! Är jag den enda människan på planeten som inte testat denna än? Det här är helt klart den luckan hos Kicks som lockar allra mest! I Lucka 16 är det Filorga Otim-Eyes som också lockar, den har ett väldigt gott omdöme och Filorga är ett märke jag är väldigt ny för så det känns intressant. Och jag skulle ju aldrig ha råd med den här ögonkrämen till fullpris!
Är det någon mer butik online som redan visar vad som kommer i alla luckor? Det är ju supersmidigt att faktiskt få se så här i förväg! Jag ska väl försöka att inte shoppa så mycket mer men  Linda Hallberg Infinity Palett känns det som att jag kanske borde försöka komma ihåg att haffa!
Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *