Jag älskar måndagar!

Jag älskar måndagar!

Jag älskar måndagar!

Det kan väl inte bara vara jag som älskar måndagar? Det är oftast roligaste dagen på jobbet, energi efter helgen fortfarande, orkar göra saker efter jobbet etc. Enda felet är att när jag har så här mycket energi och glädje så känns det ju som att dagen består av enbart 10h totalt och sen är det läggdags, haha!

En bild från köket som inte har nånting med inlägget att göra ;)

Tiden går verkligen fort på måndagar. Men jag har hunnit jobba, köra ett snabbt gympass, chilla framför ett avsnitt av bron (älskar att jag sett serien förut men varit hjärntrött så jag minns återigen inte vilka som är the bad guys, haha!), fixat med disk, hunnit gå igenom lite julsaker samt rensa lite här hemma. Jag är inne i en period där jag håller på att rensa som en galning. Jag ska verkligen inte äga några ”bra att ha” saker mer för det känns som jag drunknar i materiella ting. Så jag säljer/ger bort/slänger mycket just nu och det känns sååååå befriande! Känns som ett evighetsprojekt dock men jag mår väldigt bra av att faktiskt få bort prylar ur mitt liv.

Jag brukar säga att tisdag är min måndag så vi får väl se om det blir så imorgon också ;) Jag ska se om jag klarar av att varva ner och sova lite nu i alla fall :)

3 svar på ”Jag älskar måndagar!

  1. Enda gången jag gillar måndagar är när jag jobbat helg! Lustig nog gillar jag fredagar ändå, även om jag ska jobba dagen efter. På något sätt är det ändå mysigt.
    Sen skulle jag gärna vilja ha din energi att rensa och sortera saker. Såå segt komma igång med det.

    1. Fast det tar en halv evighet att rensa och sortera, det är heeeeeeelt sjukt! För mycket saker ÖVERALLT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *