ännu en bild på sanna.

ännu en bild på sanna.

Ännu en bild på Sanna som jag tagit på henne när jag var i Spanien. I hope you like it :) Kom ihåg att detta är andra gången jag fotar en modell och håller fortfarande på att lär mig…;)

Fotograf / Mua: Cecilia Johansson (me)
Modell: Sanna

10 svar på ”ännu en bild på sanna.

 1. Sv; Ah, kanske det ;p men hon var inte värd platsen som Clara borde haft tycker jag ;}} Fin bild föressten, gillar ljuset!

 2. sv; du får ta mig på orden då ;} haha, eller kolla på tv4.se :’}

  Oh va kul, fin modell också! :D ni gör ett br ajobb ;)

  ska du på blogawards föressten? :)

 3. Fin bild även detta =)
  Ja dem 2 grejerna är väll det som e roligast att fota X). Funderar för fullt på vad jag ska ha på mej i morrn kväll jag.. Vad ska du ha ?

 4. Gillar bilden riktigt mycket, riktigt bra! Dock är ljuset lite skarpt precis vid huvudet, annars är den top notch. ;)

  Hoppas du får trevligt i Rättvik, i snöstormen. Höhö! Vi gick fort igenom allt, så ruskigt kallt! ”100 kronor för fem korvar, passa på nu – utförsäljning av alla korvar innan snöstormen drar in imorgon.” Så lät det på många ställen, haha. Bli inte insnöade bara. ;)

 5. Daaah på dig du! ;) Haha.

  Ser att du har fotat motljus, och det är riktigt tjusigt. Men tyckte att det var liiiiite för mycket ljus precis ovanför. Men som jag sa; det är en jättebra bild och du är duktig på att fotografera så väl som att sminka. Och alla är vi nybörjare i början, och du är en riktigt bra nybörjare – all kritik är bra kritik, oftast. :D

  Vi måste byta bil jag och Adam. Har fortfarande hans merca och utan vinterdäck, så hoppas inte heller på snöstorm imorgon då vi ska till Falun på dop. Tur att jag är en sådan duktig förare.

  Vill du inte ha godis från marknaden kan alltid jag skänka lite, köper alltid för mycket. ^^

 6. Det fixar du nästa gång! :D

  Well, han är bra. Han äger bilen och jag kör. Han kör nästan aldrig.. Haha. Men ska byta till en volvo nu över vintern, så får snygg-mercan (sportbilen) vila över vintern. Säkrare med volvon också. =)

 7. Sv: ja men gud, det tycker jag absolut att du ska göra. Tänk om man hade så fina bilder som du tagit på sin blogg, då skulle jag vara överlycklig. Det där har du talang för…helt klart !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *