Äntligen!

Äntligen!

image001

Nu när jag alltid jobbar måndag-fredag så har jag väldigt lite möjlighet att åka till Stockholm för att gå på event tyvärr! Event har en tendens att vara på vardagar nämligen men nu äntligen så har jag tagit lite ledigt från jobbet och ska åka på ett event med Idun Minerals imorgon! Jag åker mot Stockholm om 2 timmar och ska spendera Torsdagskvällen med bästa Tina ♥ Helt ofattbart vad mycket man kan längta efter att göra något så simpelt som att äta hämtmat och kolla på skräckfilm! Det bästa med att blogga är helt klart alla människor jag lärt känna tack vare den :)

Jag saknar Stockholm & mina vänner som bor där för jämnan så att åka dit idag och vara där och bara vara samt få långledigt (woop woop) känns så otroligt lyxigt!

Jag kanske träffar någon av er andra skönhetsbloggare på eventet? Jag hoppas det! :D

5 svar på ”Äntligen!

    1. Nej men vad spännande! :D Vad ska du då på för event? TBS kanske? :) Kommer inte på riktigt vilka fler jag fått lov tacka nej till just nu :( Haha!

    1. Vart bor du? :) Jag är så van att jag har långt till allt så jag tycker det går ganska smidigt att resa till Sthlm, haha! 30 min i bil och cirka 4 med tåg :) Men kostar ju och jag måste vara ledig från jobbet så kan ju inte åka ner alltför ofta tyvärr :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *