Äntligen har jag bokat en klipptid!

Äntligen har jag bokat en klipptid!

På Onsdag ska jag äntligen klippa mig. Jag har inte klippt mig sedan förra sommaren så det börjar verkligen bli dags! ;) Eftersom jag inte känner till några frisörsalonger här i stan så gjorde jag det väldigt enkelt för mig och gick in på den som låg intill skolan, haha ;) Vi får väl se om tjejen som ska klippa mig är duktig :) Jag vill försöka få luggen klippt så som jag har på bilderna ovan, lite snelugg men en ganska så lång sådan. jag undrar om jag ska försöka skriva ut denna bilden för oftast så brukar inte frisörer förstå vad jag menar då det finns x antal stilar man kan ha på en lugg ;)

skönt som tusan ska det bli att bli av med lite hår iaf. Och sen ska Lisen få exprimentera lite med färg/toning på mig ;) haha. Jag har så mkt hår så att färga / tona / slinga o sånt har jag aldrig råd att göra på salong. jag tycker det är dyrt nog att klippa sig liksom ;) haha.

18 svar på ”Äntligen har jag bokat en klipptid!

 1. Har busskort så åka till Falun är inga problem. Är ledig den 29 maj från skola så kan absolut komma upp då. :D Annars kan jag kolla upp hur vecka 23 ser ut.. Åå va roligt! :D

 2. Jag borde oxå klippa mig men jag vågar inte göra nått drastiskt som att göra lugg,hihi..
  Så det blir bara att hon får ta topparna och klippa upp det ytterst lite och sen slinga det..
  Ha en trevlig kväll..

 3. Hej Cilla!
  Hoppas allt står bra till med dig =)
  Såg ditt mail på MB, försökte svara men fick som svar att du hade fullt i din inkorg där ;)
  Men som svar på frågan; ja vad roligt! Jättekul att du frågar, det ser jag absolut framemot :)

  Prova och kontakta mig igen så får vi prata vidare!
  Trevlig kväll /Anna :)

 4. Oj, förra sommaren! Haha. Jag älskar att klippa mig, hatade det förut men inte längre. Man blir alltid att se annorlunda ut (då jag väljer nya frisyrer oftast) så det är spännande. Hoppas håret blir bra, men det tror jag! En skönhet klär i allt, eller vad är det man säger? =)

  Jag skrattade mest åt att jag blev så lurad, trodde seriöst att det var från kundtjänsten. Haha.

 5. Tänk om man var lika snygg som du! Den vänstra bilden är skitfin! Om luggen råkar bli för kort så växer den ju ut rätt snabbt.. Så då har du snart din längd ju! :) Själv önskar jag att mitt hår kunde växa ännu snabbare!!

 6. Jag ska försöka få min ena syster att klippa min lugg imorgon så jag kan se lite grann iaf. :P

  Ja, jag ser fram emot onsdag, inte varje dag man får träffa nya människor inte. ^^

 7. Det tror jag blir jättefint! FRisörer kan ha svårt att fatta bilder också tyvärr.. jag hade med mig bild, men det blev ändå fel. Surt!

 8. Skönt med klipptid! Hoppas hon är bra då :) Jag har lite lätt frisörskräck tror jag.. men jobbar på det ;) Nackdelen med att bo i Oslo är att det är dyrt att klippa sig och även färga och annat som hör till. Så har lite beslutsångest om jag ska dra hem till Sverige eller om jag ska se om det är nån som känner nån frisör och kan göra det svart. hehe. Är verkligen i behov att fixa mitt hår nu!

  Hur var helgen då?

 9. ^haha då är vi två men jag har tur och fick en klippning och hårstyling i present av min kille i födelsedags present:) så får se till att boka tid snart:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *