välkommen till sverige.

välkommen till sverige.

fotograf: elin strigå.

det var ju så fint väder igår, självklart så ska det vara tråkigt väder idag igen! ;) enligt smhi så ska det regna här idag :( snacka om typiskt svenskt väder :P välkommen till sverige liksom! ;D men då kanske jag kan tvinga iväg mig till gymmet efter skolan utan problem om det ändå är dåligt väder :)

många blir förvånade om hur öppen jag är i bloggen och att jag utan problem visar mig sårbar. Jag är väl medveten om att det är många som läser min blogg och att det antagligen är många som läser som jag kanske egentligen inte vill att dem ska se mig ledsen. Men ärligt, alla är mindre glada nån gång. Jag är singel, klart jag känner mig som världens mest ensammaste person ibland? Men eftersom jag inte letar efter någon så är det inte så ofta som tur är ;) Sen har jag alltid varit ganska så öppen i min blogg och visat att mitt liv inte enbart är en dans på rosor. Men jag är ju oftare glad än ledsen iaf ;) som tur är?! haha ;)

11 svar på ”välkommen till sverige.

 1. Åh, vad är det för visning?

  Men asså, alla känner sig ensamma ibland, jag tycker att det är starkt att du klarar att visa det så öppet.

 2. Dessa jäkla p-piller kan ställa till mycket. Jag bytte p-piller i våras/somras och helt plötsligt, näst intill över en natt så smällde jag upp 6 kilo, fick humörsvängningar, celluliter som fan och så fick jag röda utslag i hela ansiktet. Du kommer kanske ihåg att jag skrev om att jag var alldeles rödknottrig och att jag trodde det berodde på Rosenserien eller Non Stopen jag vräkte i mig? Det var p-pillren som gjorde allt det och så snart jag slutade med dem försvann humörssvängningarna och de röda utslagen försvann. Kilona sitter kvar, men det gör inget haha, trivs bra med dem =) Celluliterna hade gärna fått försvinna, men det är ju bara önsketänkande haha.

 3. tack, vad gullig du är!

  Jag tycker det är bra att du vågar visa att ditt liv inte bara är en dans på rosor! I många bloggar är det ju bara glam och positiva grejer, men sådan är ju inte verkligheten riktigt…

 4. Jag är inte förvånad alls =) Som jag skrev i den andra kommentaren så känner jag mig också så ibland och jag är ju ändå gift =) Bra att det går över snabbt i alla fall

 5. Jag kan inte säga att jag blir direkt förvånad – däremot blir jag imponerad över att du med en så pass stor blogg faktiskt visar att du är människa. Tycker det är stakt gjort att bjuda så mkt på sig själv som du väldigt ofta gör.

  Gillar din blogg och blandningen: du visar många bilder (som jag som fotointresserad uppskattar massor), du tar upp allmänna problem och rolighter men delar också med dig utav dina egna. Känns nästan som om man känner dig när man har läst din blogg ett par veckor :)

 6. haha jag har kass humor så jag måste skratta åt mej själv eftersom ingen annan gör det,haha…
  Starkt att du vågar vara så öppen. Jag vågar inte vara det i min blogg om jag ska vara ärlig.Men det är ju därför som du har så många läsare också :)

 7. Sårbarhet är bra, det visar bara att du är mänsklig – som de allra flesta! Jag gillar sådant. Du hade skrivit fint i förra inlägget! :)

  Och vädret är så jävla trist.. Spöregnade tidigare, vill ha sommar och sol nu! Var skönt igår i alla fall.

  Adam kan plugga på distans sista året när han ska göra sitt examensarbete i Psykologi och Socialpsykologi (han läser till socialpsykolog/beteendevetare), så det blir bra att han flyttar uppåt. Sedan när jag är klar flyttar vi neråt.. Haha.

 8. Hej. Nej bor i Smedjebacken nu, flyttade hem..:) Men är ofta uppe i Falun för skola och ibland jobb. Skulle vara riktigt roligt att vara din provdocka, så säg till om du behöver någon att sminka någon gång! :) Hoppas allt är bra! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *