är jag en modell?

är jag en modell?

Fick en fråga tidigare om jag är modell men jag skulle nog snarare säga att jag var modell ;) Jag finns fortfarande med på Zap Models som commercial modell (bilden överst) men det ger mig inga jobb, har gett mig någon casting som jag inte ens haft möjlighet att gå på! Jag ligger fortfarande kvar som front på Mariart och det tycker jag är jättekul! :)

Min första (och enda) bikiniplåtning kunde man skåda på korsetten.se´s framsida.

Jag visade fläsket i Friskispressen (friskis och svettis tidning). Jag tyckte det var roligt att största tjejen på plats fick magtröjan och fick sitta ned…men lite roligt att dem faktiskt valde att inte göra mig smalare på bilden :) Jag har inte visat denna så många ggr i bloggen vet jag men det är för att jag inte gillar mina ögon på bilden, dem ser så små ut ;) Men jag skulle kännas lite asiatisk that´s why. Roligast var väl när en utländsk kille som var med på samma plåtning frågade vart jag kom ifrån. Älvdalen svarade jag varpå han frågade ”ja men från början?” ;)

Men eftersom jag bara är 165, kurvig o väger lite för mkt för att vara modell och det kändes som jag ständigt blev påmind om detta så försvann lite av det som jag tyckte var roligt med att modella. När jag började så ville jag visa världen att någon som mig visst kunde modella, blev lika bra på bild som de smala tjejerna  osv. Sedan när detta hände så kände jag att det var nådastöten litegrann…när till och med en av mina vänner bantar bort 10kg från min kropp så kände jag bara ”ja cilla..inse att du är för fet för det här..lägg ned”. Det var liksom inte roligt längre.

Och nu har jag gått upp ytterligare 5kg och typ allt har lagt sig på magen så nu är det absolut ingen idé längre känner jag ;) HAHA! Lite trist för jag tyckte verkligen att det var roligt att stå framför kameran! Även om jag trivs rätt bra i mim egna hydda så har jag önskat många ggr att jag vore 10 cm längre o 10kg lättare enbart för att kunna syssla med modellandet på den nivån jag själv vill..men men ;) Jag hoppas kunna göra någon TFP session här  iGöteborg innan jag åker hem iaf, lite nya bilder till bloggen är ju alltid trevligt iaf! ;)

Och nej, jag säger inte att jag är ful…bara att jag inte ser ut som någon modell ;)

Men jag var ju även mäkta stolt när mitt ansikte var med i ELLE ;) Jag har X antal tidningar hemma med mig själv i :)

28 svar på ”är jag en modell?

 1. Mja, kanske. Morre frågade mig om jag inte skulle komma hem då? Eftersom jag bor två mil från Hallsta. För det är helgen före jag drar till Mauritius så då måste jag ju ändå börja dra mig hemmåt. Men får se om jag har nå jobb eller så. Annars så kommer jag nog dit och minglar ;)

 2. Ah okej, ”skönt” det då. Menar du missar ju inte så överdrivet mkt pengar om man säger så..

  Haha, ja men det är en skum känsla när man är så.. man är så ivrig och taggad så man blir nästan förlamad istället hehe. Men hoppas det kanske är en ide osm skulle funka. :) Hoppas hoppas! Jag kanske evt skulle behöva lite hjälp av dig..

 3. Ja men då känns det ju rätt meningslös ju. Synd att det var ett jobb som går plus minus noll =/ Annars hade det ju varit perfekt ju väl?

  Hm, nej du har min inte på msn. Men sök mig på sanna_73@hotmail.com så finner du mig :) Annars så har vi varandra på fejjan. Det är lite tips jag behöver :)

 4. JAG skulle älska att se dig som modell på catwalken! Själv är jag allt annat än modellik med 150 cm i strumplästen och 75C/D till byst – därmed har jag också svårt att identifiera mig med dagens pinnsmala klädhängare till modeller på minst 175 cm över havsytan.

  Jag skulle shoppa mycket mer kläder om kedjorna lät kvinnor med olika åldrar och kroppsformer visa upp plaggen. Dagens reklam är bara grymt tråkig.

 5. Ja hon är för söt.
  Tycker du är jätte snygg och modeller ska finnas i olika former.
  För alla har ju olika smak. Jag tycker tex det är finare med lite former.
  men smaken är ju som baken, delad och är ju det som är så bra:)

  PUSS GIRLY

 6. Jag tycker att det är tråkigt att du ser ditt modellande som dåtids-sysselsättning. Jag tycker fortfarande att du är skitsnygg, och det är ju bara helt underbart att någon som ”bryter normen” lite faktiskt modellar.
  Men om du inte tycker att det är kul längre – och jag förstår att det är en hel del tunga ord som kommer i din väg i det yrket – så är det klart att du inte ska fortsätta. Men jag hoppas att du kommer att modella en hel del ändå, för du är så jäkla duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *