blir det rörigt?

blir det rörigt?


Jag har precis installerat en ny widget med hjälp av Elin – Designochmakeup och vill höra vad ni läsare tycker om denna! Den heter Link Within och tipsar alltså om äldre inlägg jag har skrivit som ni kanske gillar! Bra för mig då det ger lite trafik till även äldre inlägg men ser det rörigt ut? Jag skulle vilja centrera widgeten om det är möjligt, någon som vet hur man kanske gör det?

Tycker ni jag skall behålla denna funktion?

21 svar på ”blir det rörigt?

 1. Jag tyckte att det var grymt med en sån widget :) Men det jag tänkte på att den kommer efter varje inlägg. Går det kanske att få den just i det senaste inlägget? Men annars väldigt bra ju! Kram

 2. Svar: Ja, se den :) Det var kul & annorlunda med 3D!

  Angående ditt inlägg här så tycker jag att det är lite rörigt/blaffigt med sån widget eftersom den tar så pass stor plats i varenda inlägg.. Den tar nämligen dessutom mycket fokus från själva inlägget i fråga, för man börjar genast undra vad det mer finns att se på.

  Den är ju smart om man vill få folk nyfikna på fler inlägg men du kan ju alltid själv länka inlägg som du själv gillar & som har med det inlägget du skriver om just då att göra (visst, det tar lite extra tid, men det kan vara värt det). Om du gör en grym sminkning kan du t.ex. lätt bara nämna ”vill ni se fler sminkningar så se även den & den & den sminkningen”, t.ex. & du kan ju även länka hela sminkkategorin om du inte pallar leta upp vissa speciella gamla inlägg ;)

  & på tal om kategorier så tror jag att folk som gillar något speciellt mycket kommer att klicka sig in i just den kategorin de är intresserade av för att se mer! & du är ju jättebra på just det här med att ha många specifika kategorier så folk lätt hittar det de är ute efter :)

 3. Lite rörigt kanske men kan du inte lägga til lden så det passar in bättre på nå sätt och får det att se mer ”stilrent” ut eller vad man nu ska uttrycka det?

  Åh ja, only för me. Låter nice det :) Har verkligen svårt att få till det med lösögonfransar så behöver verkligen hjälp hehe :)

 4. sv: okej men hade du funderat på det innan eller? för jag vet andra bloggare som försvunnit därifrån för att de tydligen ska dra ner på bloggare eller nåt?

 5. Funderar på att också lägga ut den, men jag skulle välja att ha den i menyn till höger istället. Det blir lite jobbigt att ha den i alla inlägg.

 6. Oj här kände jag inte igen mig, faan länge sen jag var här, fy skäms. lite rörigt men kanske bara för jag är lite trött i bollen. allt bra annars? Hm trist att bilden inte gick hem, men det var min absolut första fan så lite osäkert då, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *