Är med och tipsar om mina skönhetsfavoriter i Nellys nyhetsbrev!

Är med och tipsar om mina skönhetsfavoriter i Nellys nyhetsbrev!

Det känns helt galet men i Nellys senaste nyhetsbrev så hittar man igen mig! :) Tänk att få tipsa om några av sina skönhetsfavoriter och kunna nå ut till så många! Jag tycker att jag har ganska många läsare men Nellys nyhetsbrev når nog ut till ännu fler människor ;)

Foundationen från Max Factor har jag recenserat tidigare och den är verkligen en av mina stora favoriter, Eyelinern från Max Factor är liten och smidig att använda, Paletten vet ni som följer min blogg dagligen redan att den är en favorit ;) samt att röda läppar är en partyhit! ;) Parfymen från Escada vill jag verkligen ha till jul då det är min ”vinterparfym”. Jag har läppstiftet från The Balm här hemma som jag tänkt applicera och visa er senare – passar perfekt till er som kanske inte är så vana vid läppstift!

Ni anar inte hur glad jag blev när jag fick chansen att göra detta och hur roligt det är att se sig själv i nyhetsbrevet och hur fint dom klippt och klistrat ihop allt :)

13 svar på ”Är med och tipsar om mina skönhetsfavoriter i Nellys nyhetsbrev!

 1. jag tyckte det var svårt med kalender, men så kul..! börjar varje dag med att öppna ett varsitt paket, och bli lite glad :) har sparat de större paketen till slutet, blir roligare när vi kommer dit. åh, du får ge honom en lista ;) vet du vad du ska köpa till honom?

  KUL att du är med hos Nelly!

  puss

 2. Sv: Ja det låter som en bra plan de för morgondagen :)
  Vad snyggt ditt inslag i nyhetsbrevet blev :) Känns verkligen som typiska Cilla produkter också :) Önskar att jag oxå kunde passa i röda partyläppar men känns som jag ser ut som ett skämt i det :S

 3. Gud vad kul att du fick vara med och lista dina favvisar! =)
  och superfint foto på dig också – du är sååå snygg i röda läppar, jag önskar att jag själv passade lika bra i det (fast jag brukar ha det ändå, fast jag inte passar jättebra i det, hehe!)

  Dock har jag inte samma erfarenhet av eyelinern från MF, den var för rinnig för min smak…
  Iofs hade jag den gråa så den svarta kanske är annorlunda i konsistensen.

  Anyway, blev jätteglad för din skull då jag såg dig i nyhetsbrevet.
  Kram!

 4. Sv: ja det vore kul att testa rött nångång om du hittat på nån passande nyans åt mej :P
  Ja nog tror jag ditt besökarantal kommer att stiga allt :D

 5. Är lite feg med röda läppar, har bara haft det en gång. Det är sjukt snyggt, skulle kanske våga sig på det ihelg till julbordet:) Escada magnetism är min stora favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *