Recension: John Frieda Root Awakening Strength Infusing Shampoo & Conditioner.

Recension: John Frieda Root Awakening Strength Infusing Shampoo & Conditioner.

Om produkterna: Vårdar håret från rot till topp för att göra det hanterbart och märkbart mer strålande och motståndskraftig med varje användning. Med naturliga Eucalyptus och pepparmintolja, stimulerar denna formel hårbotten med en sval, stickande känsla. Massera hårbotten uppmuntrar omlopp, vilket kommer att ”vakna upp” friskare ny tillväxt. Massera hårbotten så kommer håret få en friskare tillväxt. Schampot rengör försiktigt utan att torka  ut.

Min åsikt: Jag har använt denna produkten i cirka 6 veckors tid nu och känner att det är dags för ett litet utlåtande! För det första så måste jag påpeka hur mycket jag älskar doften på dessa produkter! Dom doftar pepparmints liknande och till det säger jag mumma! Produkten jag har testat är John Frieda root awakening strenght Infusing shampoo och balsam för torrt hår. (inte dom som det står på bilden alltså).  Jag har väldigt torrt men fint hår vilket leder till att mitt hår väldigt lätt vill trassla sig! Men jag upplever att dessa produkter passar mitt hår väldigt bra! Jag trivs i alla fall väldigt bra med dom. Håret doftar underbart och Eucalyptusen och pepparmintoljan är ljuvlig! Jag känner helt klart av den svala sköna känslan mot hårbotten men jag märker inte av någon stickande känsla. Mitt hår blir i alla fall lättkammat, glansigt och fint! Om jag får en friskare tillväxt är svårt att säga med tanke på att jag inte direkt kan kontrollera välmående på den biten av mina hårstrån som växt ut ;) Man behöver inte använda mycket av produkten så den räcker länge! Jag har använt dessa i 6 veckor och jag har fortfarande lite kvar så det är en ganska så dryg produkt!

Vill ni titta närmare på John Friedas produkter så kan ni göra det här!

4 svar på ”Recension: John Frieda Root Awakening Strength Infusing Shampoo & Conditioner.

  1. Haha nah jag tror inte heller att någon annan skulle köpa ett blixtpaket åt mig, det får jag nog så vackert göra själv =)

  2. Jag ÄLSKAR John Frieda’s schampon och balsam!
    har dock inte testat de där, vet inte om de kommit till Finland än – vi är lite efter med allt här… ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *