är ni säkra på att det inte är måndag idag?

är ni säkra på att det inte är måndag idag?

Jag har verkligen måndagskänsla i hela kroppen. är ni säkra på att det inte är måndag idag? eftersom jag vaknade så sent så har inte min dag varit direkt händelsefull. jag har suttit vid datorn, ätit frukost, tvättat samt tagit en promenad. ganska händelselöst hos mig idag med andra ord. känns verkligen som en måndag!

jag försöker i alla fall hitta flygbiljetter till malaga för fullt just nu. Vill självklart hitta så billiga som möjligt då jag inte är gjord av pengar ;) Vill flyga härifrån 20 eller 21:a september och hem vill jag egentligen inte åka men hemresa blir nog 30:e september eller om jag ska åka hem i början av Oktober? Får se vad miss Sanna säger :) Stannar gärna någon dag extra om biljetterna inte kostar mer ;)

Tips på vart jag kan hitta billiga biljetter till Malaga Spanien?

14 svar på ”är ni säkra på att det inte är måndag idag?

  1. Sv: Näe inte varit där ännu i mitt liv, men skulle vilja åka dit. Vet att Norwegian varit billiga dit tidigare när jag kikat på resor. Otur denna gång då alltså. British Airways vet jag var billiga när jag kikade en gång i tiden också.

  2. Japp! Det går förvånansvärt lätt och jag tycker det är både kul & intressant dessutom. Kan jag så kan du, så extremt sockerberoende som jag varit!

  3. Jag la upp ett par bilder på en del av sakerna jag hämtade ut idag. =)

    London var sååå mysigt! Vill verkligen åka tillbaka och prova en ny stadsdel den här gången. Har du varit där någon gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *