miss vrida och vända.

miss vrida och vända.

Fotograf: Anders Albihn, Mua: Maria G, Modell: Jag.

Idag sov jag till 13.30. Jag har ju typ sovit bort halva dagen! Men sedan somnade jag inte förrän runt 6 heller så det förklarar nog det hela ganska bra ;) De senaste nätterna har jag varit miss fröken vrida och vända på sig i flera timmar innan hon somnar. finns det något värre? (klart det finns men ni förstår vad jag menar ;P)

Sedan var bland det sista jag drömde innan jag vaknade att jag & anders var någonstans och vi letade gratis parkering och hittade en! (troligen för att vi betalat svindyr parkering de tre veckor jag varit i göteborg) och när vi parkerat bilen så plåtade anders 2 helt random människor varpå tjejen börjar typ skrika ”åh fan vad bra bilden blev” och det nästa som händer är att vi ser ett flygplan komma vobblandes på himlen och börjar snart inse att det där planet kommer störta typ på oss om vi inte lägger benen på ryggen och springer! vi klarade oss och blev rätt chockade. Kan vara så att jag är lite nervös inför att flyga till Spanien helt själv? ;)

9 svar på ”miss vrida och vända.

  1. Jag ligger och vrider och vänder på mig varje morgon. Så där lagom irriterande. =/ Sen är jag helt förstörd när jag väl måste gå upp.

  2. hehe ååh, det är så himla jobbigt när man vänder på sig och inte kan sova! sjukt drygt jaao. hehe läskig dröm det lät som. flygplan är inte att leka med ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *