Artdeco Beauty Box med fyra egenvalda ögonskuggor!

Artdeco Beauty Box med fyra egenvalda ögonskuggor!

ArtDeco

I början av året så var jag på Daisy Beauty Expo och fick på plats välja en Beauty Box från ArtDeco där 4 små miniögonskuggor fick plats! Boxen och ögonskuggorna är magnetiska så om jag vill så är det bara att byta ögonskuggorna och vips så har jag en annan liten palett! Perfekt om man ska ut och resa! Beauty Boxen jag valde heter ArtDeco Beauty Box Quattro Love och kostar cirka 108sek.

ArtDeco

Fyra miniskuggor får plats i paletten (det ingår även en liten pensel som ska ligga framför men jag använder aldrig penslarna som medföljer så den har jag slängt….haha!) och här har jag fortfarande locken kvar så ni ska se numren på nyanserna jag valde! Jag själv är supernöjd med mina val :D Pris per skugga är cirka 88sek

ArtDeco

Swatchade på min supertorra handrygg (jobbet dödar mina händer) och ändå så fint pigmenterade!

Tycker det verkar lite småklurigt att hitta ArtDeco (säljs här och där på salong) men på nätet så tycker jag att www.nailsbodybeauty.se har det bredaste utbudet av ArtDeco! De mer kända (för mig iaf) som Nelly & Eleven har också ArtDeco men det är otroligt få produkter i sortimentet så är ni intresserade av ArtDeco så har www.nailsbodybeauty.se det bredaste sortimentet!

ArtDeco är verkligen helt nytt för mig, tror dessa 4 ögonskuggor är det första jag provar från märket! Använde 208 och 11 idag till jobbet, supernöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *