Att falla vackert Bok 1 – Beslut.

Att falla vackert Bok 1 – Beslut.

Det bor en tjej i Älvdalen som heter Bell-Eve Nilsson som numera kan skriva författare på sitt visitkort :) Självklart var jag väldigt snabb med att klicka hem ett exemplar då den handlar om vampyrer samt att jag själv alltid ville bli författare som liten :) Så det kändes som ett måste :) Jag har dock inte hunnit läsa denna ännu då jag har haft på tok för fullt upp men hoppas jag ska ha tid att läsa den snart :) Hon har släppt boken helt på egen hand och mer om hur det är kan ni läsa här i bloggen som hör till boken. Hon jobbar redan på bok 2 :) Självklart så har hon även en personlig blogg som ni hittar här :)

Vill ni läsa mer om boken samt kanske klicka hem ett eget exemplar så kan ni göra det hos bland annat adlibris :)

Nu ska den här damen snabbsminka sig och rusa till jobbet :)

4 svar på ”Att falla vackert Bok 1 – Beslut.

  1. ja, jag kan säga att jag inte var i närheten. jag hade 7.5 kg på varje sida och det var så jag precis orka ta runt stången över huvudet. Det var ju det svåraste att få stången över huvudet inte böja benen. Men jag håller med dig, benböj är jobbigt även utan vikt!! hahah

    1. Svar: Så lite så :) Jag har hela 2 lediga dagar på raken nu, yeeey! Så ska försöka påbörja att läsa den själv nu iaf :) hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *