Här kommer allt som står på tur att testas placeras!

Här kommer allt som står på tur att testas placeras!

När man får pressprover och även köper mycket eget smink så blir det snabbt en hel del som ska testas och visa upp här i bloggen! Igår när jag höll på och röjde så valde jag att placera sånt som jag ska testa här näst i detta stället! Resten som ska testas men som får vänta lite har jag lagt i en av lådorna i skrivbordet.

Förvaringsstället kommer från mihi och kostar 349kr. Det funkar perfekt förutom att jag kommer plocka bort dom små locken som följer med, ni ser dom i yttrehörnorna om ni kollar nog. Egentligen är det tänkt att man ska ha pads och tops där men jag vill ha produkter där istället som står på tur :)

Nu får jag själv väldigt enkel översikt över vad som ska testas, recenseras eller visas upp i alla fall för det står rakt framför mig vid sminkhörnan! Perfect!

8 svar på ”Här kommer allt som står på tur att testas placeras!

  1. Väldigt smart! Jag har just sorterat så jag har det som ska testas och visas separat åtminstone i en låda… Det är bättre än innan iaf.. =)

    1. Svar till FruVesa: Ja men det blir lätt lite rörigt..det var en salig röra hos mig nyligen..skönt att jag har börjat få lite bättre koll på grejjorna :D

  2. Smart! Jag har ju två sminkställ. Ska nog göra som du och ta det mindre till nyinkomna produkter. När jag får ändan ur och orkar städa sminkbordet vill säga. ;)

  3. läppstiftet till höger känner jag igen!! :D
    kommer du ihåg hur lyckliga vi var när vi köpte dom i tallin?? :D :D

  4. Så snyggt det var! Så där ska jag också göra- inte för att jag ska testa nåt men bara för att det var fint :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *