[ Avslappnad. ]

[ Avslappnad. ]

Ska berätta kortfattat om min timme med Solvone :) Fick börja med att sätta mig på en stol mittemot henne och hon lade sina händer på mina knän. Vi satt enbart och pratade lite allmänt tills hon frågar mig om jag äter dåligt. Lite kusligt då jag sedan Snuttan gick bort (förra fredagen) knappt ätit alls. Hon kände tydligen det. Sedan pratade vi lite om min depression som jag haft flera år och hon sa lite saker som hon kände samt som hon tyckte att jag skulle börja göra för att bli av med min depression. Sedan healade hon mig, vilket var väldigt skönt och avslappnande! Tror faktiskt att jag behövde det.

Hon sa såklart mer saker men det är inget jag vill dela med mig av här på bloggen :)

Jag förstår om inte alla tror på såna här saker men jag gör det och det är huvudsaken ;) Jag känner i alla fall att mötet med Solvene var väldigt givande :) Nästa gång jag gör något sånt här vill jag nog spå mig…sånt är också väldigt intressant!

11 svar på ”[ Avslappnad. ]

 1. Låter härligt!
  Jag tror definitivt på sådant, min sambo har gått reikihealingkurser så det är inte främmande för mig =)

  Jag satt med visakortet i handen och var på vippen att klicka hem topparna från hemsidan. Men jag hejdade mig. Så man måste betala tull också? Tänkte att england är ju i stort sett granne till sverige så då tänkte jag att det inte skulle vara tull om man köper därifrån.
  Men sen kom jag att tänka på att de inte är med i eu så då får man nog tulla.

  Ha en mysig kväll!

 2. Så länge det gav Dig något så spelar det ingen roll vad andra tycker =) Så länge det hjälpte dig så är det bra. Jag hade varit överlycklig om jag hade träffat en sådan person och jag hade trott på det.

  Jag blir väldigt glad att det hjälpte dig och att du känner dig avslappnad. Kramar.

 3. Åhh, jag skulle också vilja gå och spå mig. Men mest av allt gå och få prata med min mamma. Ja, alltså med någon som kan prata med andar! Gud så spännande det skulle varit…

 4. Jag tror stenhårt på sådant! För några veckor sedan var jag på en TLT (tidigare liv terapi) här hemma och det var gudomligt! Gillade det verkligen!

  Sjukt att saker som framkom där liksom stämde…

  Ha en skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *