bareMinerals – Pop of Passion

bareMinerals – Pop of Passion

_MG_9359

bareMinerals – Pop of Passion är ett lip oil-balm som har en long-lasting effekt! Pop of passion återfuktar, mjukgör och ger färg till läpparna. Pop of Passion lanseras i 8 nyanser: Nude passion, Peach passion, Pink passion, Rose Passion, Tangerine pop, Punch pop, Candy pop och Plumberry pop! Nyanserna går från lätt till medium täckning och har ett brett sortiment med neutrala och färgstarka nyanser. Och namnet avslöjar om det är en mer neutral eller färgstark nyans beroende på om namnet avslutas med passion eller pop ;)

Som ni ser så har jag fått ett prov på en av de mer neutrala nyanserna och min första tanke var ungefär: men nej…inte ett brunt stift! Och jag kände besvikelsen över nyansen. MEN…sen swatchade jag den på handen och mitt första intryck var som bortblåst!

_MG_9365

När jag swatchade så visade sig en skir och väldigt fin nyans! Tyvärr så står inte produktnamnet på själva hylsan men efter lite luskande så tror jag att det är Peach Passion som jag fått hemskickad!

_MG_9371

Hur fin som helst på läpparna! ”My lips but better” feeling och vid första testet så här på kvällskvisten så ja, Pop of Passion sitter faktiskt ritkgit riktigt bra på läpparna! Eftersom det är ett Lip Oil-Balm som har en diskret nyans så får detta följa med mig till jobbet för lite närmare bekantskap!

Pop of Passion från bareMinerals lanseras 15:e Juni 2015 och dom kostar 225sek styck och vi kommer hitta dom hos Åhléns, Kicks & Sephora bland annat!

2 svar på ”bareMinerals – Pop of Passion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *