Barnängen Cotton Fresh!

Barnängen Cotton Fresh!

För någon dag sedan så fick jag hem dessa pressprover från Barnängen – Cotten Fresh Shampo (cirka 25:-) och Torrschampo (cirka 35:-).

Schampot ska motverka fett hår medan torrschampot ska ge dig möjligheten att skjuta upp nästa hårtvätt ytterligare en dag! Produkterna är silikonfria och berikade med bomull- och aleo vera-extrakt och ger en ren känsla samt en mild vård utan att tynga ner håret.

Eftersom jag själv inte anser att jag har jättefett hår så har jag gett dessa två produkter till en testperson med fett hår istället så hon ska få recensera dom åt mig! Det är Marias äldsta dotter som har problem med fett hår som ska testa dom så får vi se om dom hjälper henne, jag hoppas det i alla fall. Tror Maria blir glad om dessa budgetprodukter faktiskt hjälper! ;) Återkommer med en recension när hon testat dom ett tag :)

5 svar på ”Barnängen Cotton Fresh!

  1. Jag som också har löjligt fett hår kanske skulle testa dessa… Blir dyrt i längden att bara använda frisörprodukter! Det är så svårt att hitta den perfekta produkten för mitt hår, lite tråkigt!

  2. Oja jag hoppas att dem hjälper :) bara att hitta schampoo mot fett hår öht är ju en jakt i sig så hoppas detta är bra :) Hon börjar nog testet i morrn

  3. Jättebra att det inte innehåller silikoner, men innehåller dock sulfater som torkar ut och kan vara irriterande för hårbotten (och övrig hud i duschcreme och tvål). :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *