Idag har jag varit på Mora Hotell & Spa!

Idag har jag varit på Mora Hotell & Spa!

Jag bjussar på en dålig Instagram bild eftersom jag inte hade systemkameran med mig och dom hade verkligen inga roliga bilder på hemsidan som jag kunde låna! :/ Dom borde ta lite fler nya bilder = bättre reklam för sig själva. Jag saknar också en vettig presentation av alla som arbetar där och vad dom är utbildade i etc. Bara jag som vill läsa om sånt eller? haha!

Hur som helst, jag har varit och fått en 60 minuters helkroppsmassage och det uppskattade min rygg som inte mått alltför bra dom senaste dagarna! Känner även att jag borde gå dit och ge mig själv lite ryggmassage enbart så kanske jag får pli på ryggen tids nog. Har nämligen lite kvar på mitt presentkort så jag borde ju ta mig i kragen och använda upp det! Det går ut 21/10 så måste kolla med dom om det är ok att boka en tid nu men komma dit efter 21/10 eftersom jag har fullt upp!

Galet skönt hur som helst och min rygg är nog väldigt tacksam imorgon när jag vaknar att den blivit lite ”Mörbultad”.

Brukar ni gå och få massage eller gå på spa ofta? Det här var tredje gången i mitt liv jag fick massage & har fått en ansiktsbehandling en gång. Annars har jag knappt visat mig i ett spa tror jag ;)

7 svar på ”Idag har jag varit på Mora Hotell & Spa!

 1. För några år sedan när jag var i thailand tog jag massage 3 gånger, har även gjort det på stranden både på Mallorca och i Venezuela. Önskade mig även massage i 18 års present och fick då gå till en skola där de utbildar masdörer och fick massage av elev där (ena gången var det helt okej och andra gången helt åt pipan!). Var även iväg med släkten till ett spa förra året och fick då den första ”proffesionella” massagen. MEN, under min tid i Spanien så gick jag en dag till ett spa hotell och tog en timmes massage, betydligt billigare än det är i Sverige och även den bästa massagen jag fått i hela mitt liv! Önskar att jag bodde bredvid just det hotellet så att man kunde gå dit ofta, men sån tur har man ju inte. Är nog dessutom nästa n dubbelt så dyrt här i Sverige om man går till någon som är utbildad ordentligt!

 2. Ljuvligt. Jag är på tok för dålig på att unna mig själv sådana här behandlingar o det är jäkligt dumt. Man investerar ju i sin hälsa på sikt, men jag tror att det fortfarande finns en liten ”onödig lyx”-stämpel på Spa-besök idiotiskt nog. Just beröring av hud är ju livsviktigt, och om man är singel o saknar hudkontakt med en partner är det ännu viktigare att unna sig massage etc för att må bra. Det har med Oxytocin att göra. Mer massage o Spa bara! :)

 3. Jag åker på spa minst 1 gång i halvåret. Det är inte alltid som jag väljer någon behandling utan ibland bara njuter av bubbelpool och bastuar. Brukar alltid välja spa som har många andra typer av aktiviteter och oftast väljer jag ett paketpris med middagar och övernattning också. Älskar att skämma bort mig och mannen på detta sätt.

 4. Åhhh vad mysigt! Jag går på spa ungefär hela tiden, säkert en gång i veckan. Min studentrabatt drar ner priset till 60 kr/gång istället för 200 så jag passar på må man säga. Hur skönt som helst!

 5. Under de två senaste månaderna så har jag varit på massage
  6-7 gånger. Hos en tjej som ger billiga elevbehandlingar,
  45 min kostar 225:-

 6. så härligt med massage! tycker det är superviktigt med bra bilder och info på just spa
  sidor, vill också veta så mycket som möjligt :)

 7. Åh att gå på massage regelbundet gör underverk för hela kroppen och knoppen :) om massören är duktig vill säga :)
  Själv jobbar jag på ett dagspa och vi får via jobbet en 45 min rygg och back massage en gång i månaden. Man borde bli bättre på att ta hand om sig själv. Jag själv är utbildad hud och spa terapeut, gick på Elisabethskolan i Gbg :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *