Beauty Bear Vitaminer för huden och naglarna

Beauty Bear Vitaminer för huden och naglarna

Inlägget innehåller annonslänkar till proteinbolaget.se & lyko.se

Jag har testat Beauty Bear Vitaminer för huden och naglarna och tänkte ge ett litet omdöme om dessa produkter!

Jag tillhör dom människorna som gillar kosttillskott men jag vet också att om man sköter kosten bra så ska man egentligen inte behöva äta kosttillskott. Dessa Beauty Bears är helt veganska och är ett väldigt enkelt sätt att få i sig kosttillskott eftersom man äter dom.

Beauty Bear SKIN Vitamins ska ha bevisad effekt men att man måste äta dom i minst 60 dagar för bästa resultat och det köper jag eftersom ett kosttillskott ger inte resultat på 3 dagar. Men mer information än så har jag inte om den bevisade effekten.

Dom här gummibjörnarna ska smaka solmogna hallon men det gör dom inte. Jag vet inte vad dom smakar. Dom går att äta i alla fall och jag har inte problem att få i mig dom men några solmogna hallon smakar dom inte som!

Beauty Bear SKIN Vitamins innehåller en optimal kombination av bland annat Vitamin A, Ceramidolja och Zink, vilket ger dig en frisk och fin hud. Ofta glöms det att vitaminerna och mineralerna stöder varandra, och det är därför inte naturligt att bara ta ett vitamin- eller mineraltillskott. Med 12 vitaminer, mineraler och näringsämnen garanterar Beauty Bear SKIN Vitamins optimal effekt. Vegansk. Se alla ingredienserna här: Beauty Bear SKIN Vitamins

Vad tycker jag om Beauty Bear SKIN Vitamins?

Jag hade egentligen behövt testa en burk till känns det som. Jag märker ingen direkt skillnad på min hy. Kan kort och gott inte riktigt recensera denna eftersom jag inte märkt av något resultat på en burk. MEN denna produkten kan ha hjälpt till med resultatet på NAIL, läs nedan.

Beauty Bear NAIL Vitamins ska smaka gröna äpplen. Återigen nej, jag vet inte vad dom smakar. Inte jättegoda men dom går att äta. Och återigen ska det finnas en bevisad effekt men man ska helst äta björnarna i 60 dagar.

Beauty Bear NAIL Vitamins innehåller både åkerfräken, selen, vitamin B6 och B12 och zink, som tillsammans upprätthåller och förstärker naglarna. Beauty Bear NAIL Vitamins innehåller däremot inte några artificiella sötningsmedel, färgämnen eller konserveringsmedel.

Vad tycker jag om Beauty Bear NAIL Vitamins ?

Till skillnad mot huden så märker jag faktiskt skillnad på mina naglar. Dom växer mycket fortare än vanligt och är väldigt starka! När jag la upp på min instastory förut att jag skulle börja testa dessa två burkar så skrev Margareta Grääs till mig och berättade att hon märkt skillnad på sina nagelband och att hennes naglar var starkare. Jag märker ingenting på mina nagelband för dom är lika torra och fula nu som alltid men mina naglar däremot! Växer så fort! Jag har reagerat på det eftersom jag klättrat = måste klippa ner naglarna men dom är ju lika långa igen jättesnabbt!

Jag har ju testat SKIN & NAIL samtidigt så jag vet inte om det är kombinationen eller om det är någon av ingredienserna i NAIL som mina naglar och kropp tydligen behövde ett tillskott av!

Beauty Bear NAIL kan jag rekommendera att testa om man har sköra naglar men SKIN har jag inte sett någon märkbar skillnad av på bara en månads användning.

Billigast är Beauty Bear hos proteinbolaget.se där dom kostar 249kr för en månad men dom säljs även på tex Lyko.se men där kostar dom 319:- och det är ju dumt att betala mer än man behöver!

Inlägget innehåller annonslänkar till proteinbolaget.se & lyko.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *