Beauty Boost med Karin Herzog!

Beauty Boost med Karin Herzog!

För någon månad sedan så fick jag ett produktprov på Essential Mask från Karin Herzog! Med tanke på hur mycket jag gillade deras Camomille Face Cream så hoppas jag att även denna ska ta mig med storm ;) Vi får se :)

Om produkten: Oxygen Face Mask är en snabb ”beauty fixare” med 2% Oxygen (syre) och fräscha aromatiska dofter från essentiella oljor från mandarin, grape frukt och apelsin. Oxygen Mask med Essentiella oljor rengör, återfuktar, ökar kollagen produktionen, ger näring, stärker ansiktmuskulaturen, samt motverkar pigmentfläckar, missfärgningar och ålderstecken. Masken gör huden tätare och mer elastisk som gör att porerna syns mindre. Essentiella oljor av högsta kvalitet från mandarin, grape frukt och apelsin ger extra näring och ökar effekten ännu mer av oxygenet som gör att man kan enkelt säga att masken blir som ett ”Face-lift”. Masken gör underverk på trött hud som behöver livas upp.

Det står på behållaren att man ska applicera ett tjockt lager av produkten 1-2 gånger i veckan och ha den på i 10 minuter. Idag är första gången jag testar denna mask och tänkte ha som torsdagstradition att lägga denna! Då jag inte var speciellt påläst nu innan jag testade den så blev jag jättefövånad när jag hade applicerat ett tjockt lager (tyckte jag!) och några minuter senare tittade mig i spegeln och såg att min hud hade absorberat väldigt mycket av produkten! Så första bilden är tagen efter några minuter och andra bilden efter 10 minuter med masken på! Aldrig varit med om en ansiktsmask som sjunker in i huden på detta sättet! :)

Jag kollade precis på deras informations video om Essential Mask där dom bland annat berättar att produkten pressas ned i huden och rengör djupt nere i huden och dödar bakterier! Så där fick jag svar på varför produkten ”försvann” ;) Gillar denna detalj skarpt!!

När jag applicerade masken så använde jag fingrarna men numera verkar det följa med en liten pensel som man kan applicera med! Den är väldigt mjuk i konsistensen så den är svår att få jämn med enbart fingrarna…vilket ni nog ser på mina bilder ;) hihi! Den har en behaglig doft och i första minuten så kunde jag känna en pirrande känsla i huden! Att ha en ansiktsmask på sig i 10 minuter kan vara ganska långtråkigt så jag passade på att klä på mig under tiden för att få tiden att gå, hade precis duschat så :) Efter 10 minuter tvättade jag bort den med ljummet vatten! Huden kändes väldigt behaglig efter användning, inte alls stram eller torr som man ibland kan känna sig.

Så här ser jag ut efter min första Essential Mask ala Beauty Boost :) Ska lägga denna varje torsdag nu i några veckor så får vi se om jag märker någon skillnad på min hy :) Spännande! Här kan ni spana in Essential Mask :)

Nu tycker jag att det börjar bli lite väl många osminkade bilder på mig i bloggen så kanske dags att sminka sig lite ;)

9 svar på ”Beauty Boost med Karin Herzog!

    1. Kostar lite tyvärr ja!! ;) Men deras face cream gjode ju verkligen skillnad på min hy så har stora hopp till denna! LÄNGTAR efter en vettig lön så jag kan köpa hem ett hudvårdskit från dom och testa :)

  1. Spännande! Jag gillar ansiktsmasker som verkligen GÖR något… kul att du gör det till en torsdags-rutin. :-D

  2. Jag vet inte om du vet detta redan, men man ska helst inte applicera Herzog produkterna med händerna eftersom att porerna där är större än i ansiktet och ”drar” då åt sig syret och fukten i produkten. Vid rätt mängd ska all produkt sjunka in i huden utan att man behöver kladda med fingrarna (:

    1. Hejsan, det vet jag :) Men eftersom jag inte fick någon pensel till så hade jag inte direkt något annat val ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *