Makeup of today – Trassel!

Makeup of today – Trassel!

Woooho idag har jag sminkat mig lite mer än vanligt ;) Jag och karln ska iväg till Mora för lite torsdagsmys så fort han kommit hem från jobbet! I veckan har vi nämligen knappt hunnit umgås och han ska åka bort ikväll så jag hinner knappt se honom i vaket trots att vi typ bor under samma tak :( Så måste ju passa på att göra mig lite fin medan tillfälle ges! ;)

Har använt skuggan på översta raden, tredje från vänster. Och på andra raden nedifrån, den andra från vänster ur min e.l.f palette. (kommer tävla ut en sån här till någon av er läsare längra fram!)

Ansikte: Mac prep and prime skin från mac.
Infallible Foundation från Loreal.
Löspuder från Kryolan.

Ögon: Nyx Eyeshadow Base Pearl som bas.
Två skuggor ur min e.l.f palette, beskriver under bilden på den vilka två!
Too faced eyeshadow liquifier som eyeliner, blandade den med en svart skugga från makeupfabriken.
Mascaran VibraLash från Isadora.

Bryn: Ögonskugga i nyansen Peppar från makeupstudion och jag fyller i dom med en snedskurna penseln i syntet.

Kinder: Solpuder från Isadora.

Läppar: Lipgloss från Lumene natural code.

12 svar på ”Makeup of today – Trassel!

 1. Bruden jag avgudar dina ögonbryn! så himla perfekt form dom har! hur får du dom att bli så ruskigt fina?! :O
  sen en till fråga! hur brukar du ha luggen? är den kort/halvlång? brukar du sätta upp den i klämmor eller snebena eller mittbena?
  jag känner mig lite nyfiken idag känner jag :) tack

 2. Äsch, orka köpa nytt om man har andra snygga kläder. Jag beställde kläder (inte för festens skull utan för min skull) men skickade tillbaka. Inte lika snyggt på som på bild. MEN. Det blir nog bra ändå. Jag får stressprova alla kläder imorgon innan jag åker till Falun. Haha.

  Och kvällen kommer bli kanon! :D

 3. SVAR: Heeej tjejen! Ja det låter ju supermysigt!! Klart jag/vi vill följa med : ) Vilken tid hade ni tänkt gå ut och käka? Har sådan himla ångest över hur fasiken vi skall ta oss till Dalarna imorgon. Är det sånt här väder som vi har i Värmland vill jag inte köra 25 mil, bilen glider bara på vägarna, så då får det bli tåg isf.. Men det tar ju TIIID och säkerligen är det förseningar m.m. Hur är vädret i Dalarna idag?

 4. SVAR: Det är ganska okej väg upp till Dalarna eller? Har bara åkt vägen till Vansbro en gång och det kommer jag inte riktigt ihåg eftersom jag själv inte körde : ) Visst skall vi bo på hotellet vi också :D

  Tar vi bil åker vi nog så vi är där 3-4 och om vi åker med tåget är det beräknat i Falun klockan halv 3. Åh skall bli så roliigt! Även om mitt ansikte tyvärr har blossat upp av finnar – hur typsikt? Haha. OM vi hinner i god tid kanske du vill agera lite MUA åt mig? Hihi. Men BARA om du skulle ha tid och lust :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *