Beauty Must Haves Sommaren 2014 från The Body Shop!

Beauty Must Haves Sommaren 2014 från The Body Shop!

_MG_3096

Ett av alla roliga pressutskick som dykt upp under min lilla semestervecka är bland annat The Body Shops Beauty Must Haves för sommaren 2014! Dessa gobitar är några av deras mest sålda och omtyckta produkter! All in one BB Cream (nyans 02 igen så kan inte testa riktigt än) & Nutriganics Drops of youth  (kärlek!) är stående beaty must haves för hela 2014! De övriga är nya favoriter inför sommarens necessär!

Spa Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil 185sek för 150ml – den fungerar lika bra som fuktighetsbevarare direkt på huden som en badolja, massageolja eller att applicera i hår.

Body Mist i olika dofter 125sek för 100ml – Finns i 9 dofter, spraya på kroppen! Peach, Satsuma eller kokos!

Super Volume Mascara 175sek för 10ml – Ska sitta länge, ge riklig volym utan att klumpa eller smeta av sig. Jag älskar ju volym så detta ska bli intressant och nu när det är tokvarmt (love it) så är det ju bra om den sitter kvar på fransarna och inte hamnar på locket ;)

Aloe Soothing Gel 150kr för 30ml – Produkt med flera funktioner – Svalkande (ja tack!), lenande och fuktighetsbevarande! Låter som en perfekt produkt nu i denna sommarvärme!

Lip gloss i olika nyanser och dofter 130sek för 11ml – Finns i 11 nyanser/dofter och dessa doftar så gott att det finns risk att du vill äta upp dom! Ger jättefin glans och är en vardagsfavorit hemma hos mig! :)

Jag vet inte om jag tänkter på ”sommar måsten” när jag ser urvalet förutom med Aloe Soothing Gel och Mascaran tydligen ska sitta bra (måste på sommaren och helst i denna hettan) och hade nog gärna sett Peppermint intensive foot rescue i urvalet, inte bara mina fötter som dör i värmen hoppas jag hehe, och deras Face Mist som var med i vårens must haves är ett måste just nu hemma hos mig! Svalkar så skönt när det är varmt! Gloss tänker jag ju på året runt, hehe! ;)

Någon av The Body Shops Summer Must Haves som är dina must haves i sommar? :)

* inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Beauty Must Haves Sommaren 2014 från The Body Shop!

  1. Jag håller med dig om att en fotkräm eller annan produkt ur peppermint serien borde varit med, det är ju något som svalkar skönt i värmen. BB kräm känns helt galet för mig, skulle aldrig få för mig att kladda på mig en flytande foundation att svettas bort i solen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *