Glossybox Juni 2014

Glossybox Juni 2014

_MG_3100 _MG_3103

Månadens glossybox har fått själva boxen designad av Lovisa Burfitt och detta måste vara den snyggaste boxen hittills, stilren och snygg design! Denna boxen kommer få stå synligt och agera sminkförvaring hemma hos mig!

Innehållet i min box var det inte heller något fel på kände jag vid första anblick!

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Volume Amplifier 5  – Innehåller 5 oljor, ska bland annat ge volym, glans och skydda mot fönvärme. 199,00 kr / 100 ml (Originalstorlek)

Naked Lips Organic Lip Balm, Sea Buckthorn – Ska vara så rent att det praktiskt taget går att äta. 99% ekologiska ingredienser och 100% naturliga. 42,00 kr / st (Originalstorlek)

Benefit Cosmetics They’re Real mascara – En väldigt ombloggad och omtyckt mascara. Ska ge längd, volym, böja, fixera, separera och ge en otrolig svärta! 215,00 kr / 8.5 g (Originalstorlek)

Emma S Cleansing Facial Wash – En av Emma S. bästsäljande produkter! Rengörande och löddrande ansiktstvål som ska användas både morgon och kväll. 149,00 kr / 125 ml (Originalstorlek)

NAOBAY 
Protective Shampoo & Shower Gel – 
Kombinerat schampo och duschkräm med 99 procent naturliga ingredienser. Innehåller bland annat lugnande och revitaliserande kamomillextrakt. 165,00 kr / 250 ml (Originalstorlek)

Inget fel alls på mitt innehåll men tyvärr så fick jag världens allergi av Naked Lips! Mina läppar blev dubbelt så stora och jag kommer aldrig mer våga använda ett Lip Balm från Naked Lips! Ni som följer mig på instagram kanske redan har sett bilden på mina läppar? Om inte så ser ni den här. Jag vet inte vad det är jag är allergisk mot till 100% men jag börjar misstänka bivax för detta händer nästan varje gång jag ska prova ett naturligt lip balm med bivax! Inget jag direkt kommer våga forska i för det tar flera dagar för mina läppar att återhämta sig efter dessa allergiutslag eller vad jag ska kalla det. 

Prover på håroljor tycker jag är så smidigt att ta med mig när jag är på resande fot så det är alltid ett uppskattat prov för min del. Mascaran They´re Real har jag testat och gillat så även här ett uppskattat prov av mig. Jag har än så länge gillat allt (förutom deon då) som jag testat från Emma S så ser framemot att testa denna fashial wash så fort jag har slutat testa det jag testar för stunden. Mitt hår brukar inte gilla naturliga produkter men Naobay kommer jag använda som Shower Gel i alla fall!

Så bortsett från att Naked Lips Lip balmet har gjort att mina läppar svällt, varit ömma, gjort ont och typ ömsat skinn dom fyra sista dagarna så är jag väldigt nöjd med min box! 4 av 5 produkter är helt klart godkänt! :) Vad tyckte ni om era boxar? 

GLOSSYBOX kostar 139:- per box och du får en hem i postlådan varje månad!

14 svar på ”Glossybox Juni 2014

 1. Vad skönt det känns, förutom den snygga boxen är det inget jag känner ”åååh vad synd att jag missade den här boxen” :P hihi..

 2. Vart är din femte produkt? :O Håroljan var ju bara en bonus och alla skulle få med en kajal från Färg (svart eller vit), tänkte ifall dom glömt lägga in den? Kolla produktkortet annars :) Jag fick samma innehåll som dig och är jätte nöjd!

  1. Whaaaaaaaaat?!? Jag läste på kortet nu, brukar aldrig göra det, och du har ju rätt! Vad tusan…..hahaha! TACK för att du berättade det!

  1. Nej det var verkligen inte roligt! TROR det är bivax jag reagerar på så kommer hålla mig borta från det från och med nu ;)

 3. Jag har också just haft nåt konstigt med mina läppar. Ingenting från Glossybox, för det har jag inte. Mina blev också uppsvällda, spända, utslag runt munnen, nästan som en hinna på dom och det gjorde ONT att ta på cerat! Inget jag tog på hjälpte. Visste inte om det var nån allergi, solen eller vad det var.
  Jag köpte en salva från apoteket, salva vid munsår, 79:-. En grön och vit tub. Tror den hjälpte faktiskt. Jag bytte tandkräm och köpte solstift för läpparna, Gud så jobbigt! Tog ett par dagar, så äntligen! Var en pärs att inte kunna ha läppstift ha ha. Men igår måste jag ha använt något igen, för jag hade utslag runt munnen i morse. Misstänker också att det är något naturligt jag inte tåler, shea? Om du kommer på vad det är säg gärna till!

  1. Jag TROR att det jag reagerar på är bivax i för stor mängd alt. bivax i kombination med en annan ingrediens! Shea är det nog inte åt mig då jag använder shea från L´Occitane utan problem! Bivax ska tydligen vara väldigt allergiframkallande så det kommer bli en ingrediens jag kommer passa mig för!

 4. Märkligt med läpparna, har använt Naked Lips i över ett år nu och det är det bästa jag provat. Kan du vara allergisk mot apelsinolja kanske?
  Kram

 5. Jag har också haft problem med mina läppar när jag använt Naked Lips. Första omgången med svullna, stickande, flagnande och vätskande (bläh) läppar så gissade jag på soleksem och smorde in läpparna mer och mer, tillsist smorde jag bara med EA Eight Hour Cream. Det tog över en vecka innan läpparna var okej. Häromdagen smorde jag med Naked Lips igen, det var ett misstag, för det blev samma elände igen. Nåja, nu vet jag att jag ska akta mig för bivax.

  1. Bivax i naturliga produkter verkar vara problem för mig…funkar ok när produkten inte är 100% naturlig..antagligen för liten mängd?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *