behind the scene med ann & johan part two.

behind the scene med ann & johan part two.

I Onsdags så jobbade jag tillsammans med Ann & Johan och det här är andra sminkningen som jag gjorde på Ann ;) Själv är jag jättenöjd och jag tycker verkligen att Ann kunde bära upp denna färgexplosion jättebra! :)

14 svar på ”behind the scene med ann & johan part two.

 1. Svar:

  Åh, du är ju bara så bäst!
  Fan vad glad jag blev :D
  Vilken färg blev det?

  Mailar min adress nu med en gång,
  så får du maila mig ditt kontonummer :)

  Kraam

 2. haha är liiite mer aktiv på msn iaf om du vill prata :) har inte lust att blogga för det hänt diverse saker.. så känner inte för att dela med mig av mitt liv offentligt längre :P kram!

 3. Det är en nybörjarfotograf och en första gångs modell och så jag som sminkat (Är inte alls speciellt bra på det!) så förvänta dig inte er klass på bilderna, men jag tyckte de blev fina för att det just är nybörjare. =)

  Näe haha, det funkar så att det sitter receptionister i Luleå (tror jag) där företaget finns och de har vissa de svarar i telefon åt och jag vidarekopplar bara min telefon till dem. Bokningen är webbaserat och de ser den på sin dator och kan boka in. =)
  Hoppas du förstod, lite rörig förklaring känner jag haha.

 4. Men fy fan va läckert!
  Åh, saknar att stå modell inför någon annan än min egna kamera med mig själv som fotograf…

 5. Tyvärr så gör jag ju fan inte det :( Jag bor i storstan nu, och de få fotografer jag känner har aldrig tid och har hittills inte träffat någon mua än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *