då har jag sett new moon ;)

då har jag sett new moon ;)

Idag har jag & Izza varit på en visning av filmen New Moon :) Jag vet att den inte har preimiär förrän på fredag men detta är en av alla roliga saker med att vara bloggerska..;) Jag hade väldigt dålig koll på vilka som skulle dit men jag fick träffa Elin en liten stund iaf <3 :D

Filmen då? Jag är ju en twilight saga lover så jag älskade den! :) Och nu finns det ju inte bara en hunk att dreggla efter utan hela TVÅ!! Edward & Jacob som blev en hunk när håret klipptes av ;) Det tragiska är väl att jag är 25 och dom är 23 samt 17(?!?!). Barnarov men titta får väl gå bra ;)

Filmen var spännande (även om jag läst boken;P) och det blev väldigt många skratt och jag hörde flera ”naaaw” omkring mig ;) Själv fick jag till och med rysningar vid ett tillfälle, det ger väl en film bra betyg?! ;) Väldigt kul att se min favorit Dakota Fanning som Jane också, ser framemot att se henne i de andra filmerna med :)

30 Juni 2010 kommer tredje filmen Eclipse..jisses så jag längtar! Underbart att inte behöva vänta ytterligare ett helt år ju ;)

Nu ska jag gå igenom min goodiebag och se vad vi har fått för spännande med oss hem föruton godis (som försvann under filmen ;P). Riktigt bra ordnat event och efteråt blev vi bjudna på underbart god mat! :)

glad glad glad efter denna kväll! <3

18 svar på ”då har jag sett new moon ;)

 1. SVAR:

  Tack goding för att du skrev det för jag har fått ett gäng kommentarer idag ifrån folk som skrivit att alla söker in där & att jag ljuger & det ena med det tredje om att ens ha blivit tillfrågad :P

  Underbart att du redan sett filmen! Jag skulle också vilja ha en lika stor blogg som dig så att jag fick gå på premiärer i förväg :D Dock vet jag inte om Sundsvall har något sånt för sig ;)

 2. Okej, detta börjar kännas wierd. Och du får inte tro att jag är nån ”stalka Cillas accessoar garderob” =P
  Men den där huvudbonaden då?
  vart har du köpt den? är det ett diadem med sedan lite fluff å så tyll draperat? =)

  Saken är ju den att Mormor dog i fredags och jag skulle vilja ha något med sådan drapering på hennes begravning i början av december, men det verkar jäkligt svårt att hitta =/

 3. Ja det är verkligen jättejätteskönt för då slipper jag gå ifrån kunderna så att de kan känna att jag ger dem min tid inte är en yrhöna som springer och svarar i telefon hela tiden =)
  Dessutom vill jag vara ledig en dag kan jag vara det eftersom de antingen kan boka via nätet eller via receptionisten ;)

  Jag ska lägga upp en stor bild sen men jag tyckte det såg jättebra ut för att vara nybörjare =)

 4. Ååå jag är så avis! Jag vill oxå vara en poppis bloggerska så jag får såna fördelar, jag skulle vara nöjd med att vara specialinbjuden endast till twilight saga events. Eftersom jag är en nörd jag med. Och du, jag är 26 och dreglar över Edward, oj förlåt, Robert Pattisson iaf, så det är okej. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *