[ Behöver en ny foundation. ]

[ Behöver en ny foundation. ]

Jag är verkligen i stort behov av en ny foundation. Jag har använt denna från Maybelline de senaste två gånger jag köpt foundation men nu har denna börjat göra så jag ser galet torr ut i hyn istället trots att jag använder fuktighetskräm och primer innan :/ Att foundation gör så man ser torr ut är ju ingen höjdare så kommer nog testa en annan denna gången.

Tips på någon bra foundation?

29 svar på ”[ Behöver en ny foundation. ]

 1. CD – Forever är jag riktigt nöjd med. Har aldrig haft en bättre foundation!!!

 2. Det låter bra det =) Han är så välkommen att följa med =) . Det finns en hel del caféer att välja på. Är det bra väder så kan man sitta ute och njuta =D

  Vi kan la mötas på Järntorget då om ni har tid. Så kan du bestämma tid. ( helst mellan 10-14 ) , vi ska nämligen till Jhons föräldrar sen efter 14.

 3. Tänkt på att huden blir annorlunda nu och att de kan vara därför den torkar ut? Tänk på att kolla vilken hudtyp foundation är till för annasr blir de som du skriver :D

 4. I.d bare minerals – om du vill se naturligt fräsch ut :)Annars har Lumene ett billigt och bra alternativ som också påstås inehålla mineraler.

 5. Jag har oxå den du haft men jag har aldrig kommit överens med den. Jag ser oxå helt torr ut så jag har då inget tips att komma med :-/

 6. den blir torr om den hinner bli förgammal. jag har användt den i typ 3 år. man måste köpa ny ganska ofta man när den bväl är ny så är den det bästa ever! tycker jag i alla fall. hihih a?nnars kan jag rekommendera de mesta loreal gör. Kramar!

 7. Vad vill du ha för konsistens och resultat?
  skrev ett ganska långt inlägg i förra månaden om alla fountations jag provat. leta tillbaka och kika, å hittar du nån som du vill ha redogörelse på så hojta till =D

 8. Jag har precis stått på stan och dissat den där från maybelline. Jag gillade den i början, men den är torr och konstig. Det blir klumpar av den! Jag köpte nån billig isadora i dag, snålis jag.

 9. Jeg har lett lenge etter den perfekte foundation og begynte å gi opp håpet. Alt fra billige merker til dyre merker som Chanel osv har jeg prøvd ut.
  Så prøvde jeg for morro skyld Maxfactor Miracle Touch ( Liquid Illusion Foundtation ).
  Den er rett og slett som et mirakel.
  Den gir ingen fet hud, den tetter ikke porene, den syns ikke og den dekker perfekt! Jeg har funnet min drømme foundation.

 10. Lumene’s mineral-foundations är superbra och prisvärda!
  Annars gillar jag Biotherm’s Aquaradiance – som nog är den mest dryga foundation jag provat.

 11. Ah okej, men testa Lumene, jag har hört att de ska vara bra och ha ett bra pris. Jag har inte testat dem själv dock :)

 12. Hahha, aa Dream Matte Mousse suger. :P haha. Men jag tycker att Nivea har bra foundations. Stay Real är bra om du vill ha ett naturligt resultat och Ideal Finish om du vill ha mer täckande. Rimmels moussefoundation är bra också, min favorit just nu iaf :) den är typ kall och geléaktig, itne alls som D.M.M. ^^

 13. Jag rekommenderar I.D’s mineralfoundation, särskilt om du nu blivit torrare i hyn. Lite dyrare men oooh så värt. Eller Laura Merciers flytande, också sjukt bra.

 14. Nu ska jag tipsa om mitt bästa!
  Fortsätt med den där som du har, men köp även en i samma nyans/färg i samma märke fast ”Wonder Finish Make Up”.
  Moussen har ju en ”kak-känsla” så den har jag bara runt ögonen och på näsan. Den andra som jag tipsade om ska du ta först i hela ansiktet. Den är inte så kak-täckande utan försvinner in i hyn. Sen kör du Moussen uppe-på, där du verkligen vill täcka!
  Get it? ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *