Besviken på e.l.f kabuki brusch – den rivs!

Besviken på e.l.f kabuki brusch – den rivs!

I min senaste beställning från e.l.f så klickade jag med denna kabuki brush eftersom jag inte har någon kabuki brush i min sminkväska sedan tidigare. Kabuki borstar är annars ganska exemplariska att applicera mineralsmink med om ni använder det. Men tyvärr så går inte denna hem alls hos mig. Det största problemet är att den här är inte bra att använda i ansiktet då den rivs. Det skadar huden! Det står inte på hemsidan men jag tar för givet att denna borsten är gjord i syntethår vilket brukar rivas tyvärr. Numera finns det dock riktigt bra borstar i syntet men detta är inte en av dom!

Den kostar bara 36kr men eftersom den rivs och skadar huden så skulle jag inte rekommendera någon att köpa denna. Jag funderade att ha min att bara applicera solpuder med men jag får ren och skär ångest av att jag känner att den är för vass mot huden. Jag klarar inte av att använda såna borstar!

Makeupborstar ska vara mjuka och lena annars är dom inget att ha! Så har du borstar hemma som river mot ansiktet, gör dig av med dom och köp nya är mitt råd :P haha :)

Tur att den var så billig för jag kommer kasta denna!

17 svar på ”Besviken på e.l.f kabuki brusch – den rivs!

 1. Gud vad tråkigt! Även om den var billig så är det ju aldrig roligt att kasta saker :/ Tacka vet jag mary kay’s borste för mineralfoundation, den mjukaste borsten jag provat i hela mitt liv, haha! :)

 2. Svar: Den var ju inte så farligt dyr där på Eleven.. Men jag älskar ju mina Maxfactor False lash effect och Lash extention effect, så jag är lite rädd för att prova nåt nytt.. :)

 3. Vad tråkigt att du inte är nöjd med den, har faktiskt inte hunnit prova den själv. :/ Har Bamboo borstarna istället :)
  På måndag kommer det ut en kod för 20% off på hela sortimentet men vet att en tillfällig kod finns ute redan nu på e.l.f´s facebook sida.

  Hur är det annars med dig söta?

 4. Nej det är ju inget man vill ha! :D

  Och teckningen Bokkei gjorde skulle jag få. Ska rama in och sätta upp den på någon fin plats. Riktigt snygg är den :D

 5. hej, trist med borsten. vill med detta flagga för isadoras borstar som är riktigt bra och prisvärda. tyvärr syns de sällan i butikerna, vilket är beklagligt. de har kabuki-brush som är mjuka men ändå gjorda i syntethår (till fördel för allergiker). de har ibland också en kabuki-borste som har svarta strån, den har mjukare strån men ändå med spänst, mjukare än bare minerals variant. tydligen ingår den inte i ordinarie sortimentet utan verkar säljs bara i specialkampanjer. håll utkik! http://www.isadora.com/?id=2782

 6. Jag kan också tipsa om Isadoras. Dock köpte jag min senaste på Åhléns (deras egna märke) och den är underbar. Om jag minns rätt så kostade den runt hundringen. :) Ha en underbar påsk och tack för en trevlig blogg med underbar ärlighet och inget ”lull-lull” á la ”livet är alltid gött”. ;) /Helen

  1. Tack så jättemycket! :D Kul att det uppskattas att jag försöker vara ärlig med mig själv, hur jag mår och mitt liv :) <3

 7. Lite gammalt inlägg att kommentera på kanske, men läste massa inlägg här om borstar… :) Om du inte har hittat någon mjuk kabukiborste än (eller något annan letar!) så tipsar jag om lily lolos borste. Jättemjuk o skön, så där så jag vill dra den över kinderna lite extra! Syntetiskt hår, vilket jag vill ha!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *