Recension: Isadora mega mascara lengthening.

Recension: Isadora mega mascara lengthening.

Jag har haft denna i mina ägor väldigt länge men inte testat den förrän nu. Jag köpte den på H&M för 39,50 för länge sedan och nu verkar det som att denna mascara har bytt förpackning, på Isadoras hemsida så är den numera svart. Jag tar för givet att det är samma mascara med en annan behållare då dom har samma namn. Jag måste säga att behållaren är mycket snyggare nu än denna gråsilvriga som jag har.

Borsten känns som vilken borste som helst. Inget wow för mig dessvärre, fastnar inte riktigt för den av någon anledning. Tycker den är tråkig att jobba med faktiskt. Det händer liksom ingenting på mina fransar.

Resultatet av denna mascaran är inte heller något jag direkt imponeras av. Längd? Nja. Volym? Njäe. Här har jag ändå målat på flera lager vilket knappt syns! Inget jag hade köpt igen med andra ord när det finns så mycket bättre mascaror för ungefär samma pris. Nypris på denna är 125kr nämligen.

Borsten ser likadan ut numera (i den nya förpackningen) så om dom skulle ha ändrat på innehållet så tror jag inte det gör någon skillnad då borsten och mina fransar inte direkt blev bästa polare.

Vill ni se vad jag tycker om andra mascaror så kan ni göra det här.

3 svar på ”Recension: Isadora mega mascara lengthening.

  1. Köpte oxå den där samtidigt som dej & håller helt med om din rescention! den sög! klarade inte att använda slut på den , gav den som leksmink åt Petronella ;D så kan hon inte få på sig för mkt eftersom de kommer så lite *moahaha* ;D
    nä måste köpa en ny & bra mascara snart , kommer kolla dina tips då eller pressa dej på dem ;D
    Mira tjötar efter dej nu * liten drygis idag*

  2. SV; Vad bra att det ordnade sig för dig :) Nej, självklart kan jag inte behålla jackan, haha! Menade att skicka tillbaks den och få pengar tillbaks :) Hoppas det går lika smidigt för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *