Besviken på pudret från Nivea pure and natural!

Besviken på pudret från Nivea pure and natural!

Efter att ha läst om Niveas nya skönhetskollektion ”Pure and natural” lite här och där i olika skönhetsbloggar så köpte jag deras kompaktpuder! Så här står det på Niveas hemsida om produkten: ”Ett mjukt pressat puder i tre färger som passar alla hudtoner. Det till 95 % naturliga* pudret innehåller naturligt extrakt från bl.a. grönt te som är känt för sina anti-inflammatoriska egenskaper. Du slipper problem med tilltäppta porer och kan njuta av en vacker och silkeslen hy.”

Varför gillar jag då inte detta puder? Jo! Det ser verkligen jättefint ut på och ger en fin finish men jag känner mig helt GRÅ när jag har tittat mig i spegeln. Jag har väldigt blek hy men jag har aldrig använt en produkt tidigare som gjort så min hy sett grå och allmänt vissen ut! Jag var osäker på om det var pudret som orsakade detta så fortsatte använda det bara för att se om jag upplevde pudret på något annat sätt men nej, fortfarande känslan av att min hudton var grå! Är det det svaga skimret som jag upplever finns i pudret som gör detta? Dessutom så har jag en blank T-zon och ja..det mattar ner i början men vilket puder gör inte det? Av detta puder så blir jag glansig väldigt snabbt och känner mig ofräsch..och sen den gråa nyansen på det? Njaaaa…det var verkligen ingenting som kändes rätt med detta puder och att jag la ut 145kr på det gjorde det hela mindre roligt! Jag kan inte riktigt komma på något jag tyckte var bra med detta kompaktpuder så jag kommer kasta det i soporna för jag kommer inte vilja använda detta mer, tyvärr! Vilken sågning detta blev men jag är totalt puderberoende av puder som håller min hy matt, alla som umgås med mig vet detta, och ett puder som jag upplever på detta sättet…nej usch! Spelar ingen roll om det inte täpper till porer eller inte ;) Är det bara jag som upplever det på detta sättet?

Istället så köpte jag hem ett av mina favorit kompaktpuder som är Isadoras Oil Control Compact Powder för cirka 120kr…nu känner sig denna puderberoende tjej lugn igen!! ;)

9 svar på ”Besviken på pudret från Nivea pure and natural!

 1. Vad tråkigt när man blir besviken på produkter.

  Sv. Vad duktig du är.=) Borde nog också hålla mig borta från semlorna men en gång om året så tycker jag det är ok.

 2. Jag vet, hade oturen att åka på virus i datorn för inte så länge sedan. Hade tur att få tag i ett datageni genom mammas kille, som var så grym att han fixade datorn och la in ett x antal virusprog. Även byt lösen och hela rubbet, man blir som handikappad utan dator. Var riktig panik där ett tag ^^,

  Slänge ihop det senaste lite snabbt där, men sen blev det fulle rulle istället så man knappt haft energi kvar. Ska dock få igång det bättre nu när det äntligen är helg :)

 3. Sv: Klart man e på på att träna :D
  Nä verkade inte många + poäng med det där pudret inte

 4. Vad trist :/ Jag gillar Isadoras löspuder, det är underbart bra och finns i en väldigt ljus neutral ton som passar även mig som nästan är så blek att jag blir genomskinlig.

 5. Jag fick deras nya produkter från pressvisningen. Har bar provat deras nya deo men är inte nöjd. Trodde den skulle vara bra tanke på deras ”nya tänk” men nix. Så jag håller mig till deras gamla Nivea deo för 19,90 här i Norge :D

 6. Vad trist att ett puder får en att känna sig grå :(

  Är lite för feg för att testa ett puder, är rädd för att se kakig ut i ansiktet ifall du förstår vad jag menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *