Jelly Lips från Isadora!

Jelly Lips från Isadora!

Igår fick jag hem ett Pressutskick från Isadora med information om Jelly Lips! Isadora Jelly Lips kollektionen består av Jelly Gloss som är transparenta, flytande läppglans med en gelé-aktig och smidig konsistens. Ger en spegelblank effekt med endast en gnutta färg!  Innehåller vårdande och mjukgörande ingredienser. Kostar 99kr i butik. Jelly Kiss är semi-transparenta läppstift med en gelé-formulering som är viktlös och behaglig att bära. Ger läpparna både lyster och glans! Innehåller vårdande ingredienser som mandelolja och olja från persiko- och aprikoskärna. Dessa finns redan i butik men har nu kommit i 6 nya nyanser! 115kr styck.

Dessa kommer ni hitta i butik V.12!

Här ser ni hur Jelly Kiss i nyanserna Coral Punch, Raspberry Sorbet, Chic Cerice och Rainbow på en snabb swatch.

Här har jag Poppy Papaya på läpparna och som ni ser är det trots den knalliga nyansen ett transparent gloss! För min personliga smak så hade det faktiskt gärna fått vara lite mer orange! :) Ni trogna läsare vet att jag inte är så jätteförtjust i transparenta gloss. När jag doftade på det så tyckte jag mig en känna en svag doft av lakrits? Behagligt och skönt att ha på läpparna! Tänkte se till att ha Poppy Papaya nära till hands framöver så jag får testa det lite och se om det känns vårdande som det ska vara!

Jelly Kiss är helt underbart att ha på läpparna! Behaglig formula och mycket mjukare i konsistensen än ett vanligt läppstift. Färgerna på Jelly Kiss ser väldigt ”poppiga” ut men det blir inte riktigt lika starka på läpparna! Om ni inte tycker om att använda läppstift utan mer än en gloss människa så tror jag ändå ni kommer gilla dessa! Måste säga att jag verkligen gillar Coral Punch och Raspberry Sorbet!

21 svar på ”Jelly Lips från Isadora!

 1. tycker bara det är så tråkigt att de valt att vinkla programmet och deltagarna så..de hade chansen att göra ett program som verkligen visar passion och kunnande och ett brinnande intresse för mode hos deltagarna och de i juryn..men det har mest blivit intriggrejs av det hela och den ”ytliga” delen som många ickemodelovers förknippar med just modeindustrin..jättesynd..
  men nu vill man ju verkligen se hur det går så jag kan inte låta bli att kolla!

 2. Åh spännande detdär såg ut! :)
  Ja men precis, ofta när man hittar något som man verkligen gillar tar det inte lång stund innan de slutar med det. Vi får hålla tummarna för att det blir succé så de har kvar det.

 3. Fina färger :) Jag gilla chic cerice :)

  Du får väl ta och skaffa dig en iPhone då så du kan vara med i tävlingen ;)

 4. Ja men visst var de det, haha jag vet inte ens om jag kommer ihåg reglerna. Men kul ska det bli! Taktiken kanske sitter i benmärgen :)
  Ska du ner till sthlm och göra nåt jobb framöver då??

 5. Hoppsan, jag får nog lägga beslag på Coral Punch känner jag :) Har börjat använda mig mer och mer utav läppstift, tycker det är så himla vackert!

 6. Läppstiften såg väldigt fina ut men håller med om att glossen kändes lite väl transparenta, hade också velat ha mer färg.

 7. den rosa är skitfin synd bara att jag har så små läppar=( icke snyggt med läppstift på mig.

 8. oooh intressant :) det gillas.

  haha ja jag vet hur det är. jag kan inte riktigt smälta att han ska bli pappa än. Känns lustigt. :P man vet ju hur han är och hur han lever så allt känns extra konstigt :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *