Beyond Wishes – Inshape +

Beyond Wishes – Inshape +

För ett tag sedan så fick jag ett prov på InShape+ från Beyond Wishes och nu när jag ska ta tag i träningen igen(!) så tänkte jag att dessa kanske är bra att knapra i sig nu i början som en liten hjälp på traven!

Dessa tabletter ska hälpa till att forma kroppen och stimulera fettförbränningen. Dom innehåller bland annat: Örtextrakt fran kaffe & grönt te, vitamin B6, Krom och kanel. Man ska ta en tablett 3 gånger dagligen i samband med måltid och med ett stort glas vatten. Det ska bli väldigt intressant att se om jag kommer ihåg att ta dessa 3 gånger om dagen ;)

Dessa tabletter har alltså fettreducerande och formande effekt på kroppen och ska hjälpa till att bryta ned fett (liposyl) samt stimulera förbränningen. InShape+ ska hjälpa till att minska fettvävnader, öka fettförbränningen och ser till så att de avfallsprodukter som lagrats i fettvävnaderna trasporteras ut ur kroppen!

Inte nog med det så ska detta kosttillskott stimulera cirkulationen, stabilisera blodsockerhalten och motverka inflammationer!

Visst låter det som ett litet mirakelpiller? Jag har dock väldigt svårt att se att jag ska få några dunderresultat på enbart 20 dagar men jag ser det som en liten hjälp på traven med träningen nu när jag haft uppehåll med den 1 månad och jag har blivit i lika ålig form som jag var innan träningen…det går sakta uppåt men fort som tusan neråt med träningen!

Finns att köpa hos bland annat Hudoteket.se för 449kr så nog kostar dom lite för enbart 20 dagar. Och det är kanske därför jag faktiskt hoppas på att dom ska vara en liten hjälp på traven och fungera någorlunda!

Skulle ni kunna tänka er att testa dessa?

5 svar på ”Beyond Wishes – Inshape +

  1. Hell yes! Att testa skadar aldrig (nästan i alla fall) Funkar det så funkar det o gör det inte det så har man ju iaf prövat. Ser fram emot din rapport sen :)

  2. Njae, jag är himla skeptiskt till de flesta naturmedel. Hade de haft effekt hade de ju liksom varit läkemedel istället tänker jag ;)

    1. Svar till kerstin: Naturen har jag faktiskt massvis med bra saker som är bra för oss och hade såna saker hade ju vitlök tex blivit läkemedelsklassat ;)

  3. Haha!! Tyckte att det var jätte läääääänge sen jag läste det här inlägget (typ 2-3 månader) tänkte att du hade missat att göra en recension på dessa piller, och så såg jag att det var typ mitten på januari som du skrev om dem :P hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *